Важно събитие, за което искате да изглеждате безупречно, наближава, а

...
Важно събитие, за което искате да изглеждате безупречно, наближава, а
Коментари Харесай

Важни правила за бързо отслабване

Важно събитие, за което желаете да изглеждате безупречно, наближава, а желаете да отслабнете бързо и безвредно? Това е допустимо, настояват диетолозите. Те изброиха най-ефективните способи в изявление за Eat This, Not That!, цитира pochivka.blitz.bg.

Диетоложката Никол Суингъл предложи да ядете повече зеленчуци и да ги добавяте към всяко хранене. Според нея зеленчуците съдържат фибри, които ви карат да се чувствате сити по-дълго.

Тя също по този начин предложи да се откажете от непотребните закуски в кафенета и заведения за хранене, по време на които е елементарно да приемете доста повече калории, в сравнение с ви трябват, и даже да не го забележите. В заведенията е мъчно въпреки всичко да следите калориите и цялостното наличие на храната.

Нейната колежка Жанет Кимсъл посъветва да преразгледате диетата си и да се уверите, че тя съдържа задоволително храни с протеини. Друго предписание за намаляване преди сватбата е отводът от газирани питиета. В същото време съгласно нея е значимо да се изключат даже и диетичните газирани питиета, защото те може и да съдържат по-малко захар, само че пък залагат на изкуствени подсладители.

„ Накрая, преди хранене си коства да оцените възприятието на апетит по канара от 1 до 10 “, заключи Суинг. „ Това ще ви помогне да отслабнете, тъй като ще ви накара да спрете и да помислите дали тялото ви в действителност е гладно или просто ви е скучно и по тази причина желаете да ядете. “

По-рано диетоложката Кортни Д'Анджело разкри три секрети за закуска, които оказват помощ да се отървете от мазнините по корема и да поддържате стройна фигура. Д'Анджело счита, че не би трябвало да се увличате по сладкишите за закуска, като кроасани, пастички и така нататък, само че не би трябвало да се лишавате изцяло от сладките кифли и торти. Просто ги консумирайте в умерено количество и по-нататък денем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР