Важно решение на представителя на елемента Огън ще определи какво

...
Важно решение на представителя на елемента Огън ще определи какво
Коментари Харесай

7 зодии ще имат късмет с парите тази седмица 12.12-18.12

 7 зодии ще имат шанс с парите тази седмица 12.12-18.12

Важно решение на представителя на детайла Огън ще дефинира какво чака до края на седмицата: финансова стабилизация или парични загуби, само че Овенът несъмнено има шанс с парите през тази седмица 12.12-18.12.

На работа във вторник мениджърът ще ви изненада с приятна вест за нарастване на заплатата. В четвъртък хороскопът поучава да вложите пари на депозит или да ги инвестирате в покупка на неподвижен парцел.

В събота Овните би трябвало да бъдат деликатни, тъй че вероятността да харчат парите си за закупуване на некачествени артикули би трябвало да бъде сведена до най-малко.

През почивните дни има огромна възможност да получите облага под формата на подарък от близки. Късметът в парите ще се усмихне на Овните тази седмица 12.12-18.12 под формата на хубава дребна облага от тотото.

Телец

 7 зодии ще имат шанс с парите тази седмица 12.12-18.12

В понеделник това съзвездие най-сетне ще има шанс с парите и ще успее да върне старите задължения. Късмет с парите през тази седмица 12.12-18.12 ще ви донесе и празнично въодушевление.

Хороскопът поучава да управлявате тази сума пари рационално, тъй че да отидат за бъдещето. За да може всичко да работи сполучливо, това съзвездие ще би трябвало да работи интензивно, изключително към четвъртък.

Астролозите не предлагат вземането на заеми за огромна покупка.

Получаването на финансиране от банка ще докара единствено до финансово усложнения в бъдеще. Късмет с парите ще се усмихне на Телеца в събота, ще му бъде препоръчана техника на доста конкурентна цена.

 

Близнаци

 7 зодии ще имат шанс с парите тази седмица 12.12-18.12

Благодарение шанс с парите през тази седмица 12.12-18.12 и на сполучлива договорка представителят на стихията Въздух ще получи предстоящата облага в сряда. Близнаците ще бъдат похвалени на работа, защото шефът ще забележи работата му.

Тази седмица 12.12-18.12 това съзвездие би трябвало да спести пари и да не харчи пари там, където можете да вършиме без спомагателни разноски.

Харченето на пари за обичан човек и зарадването му в неделя на 18.12 ще бъде изключително значимо.

Лъв

 7 зодии ще имат шанс с парите тази седмица 12.12-18.12

Тази седмица хороскопът поучава да не взимате пари назаем от познати или другари. Ще бъде потребно за Лъва да ръководи вярно финансите и да актуализира дрешника си в петък. Късмет с парите през тази седмица 12.12-18.12 ще съпровожда знака на Огъня.

Интересен факт е, че точно за Лъва тази седмица 12.12-18.12 ще бъде най-благоприятна за пробив в кариерата. Късметът ще бъде на тяхна страна и шефът ще забележи такива усърдни старания. Печалбата ще се усили заради обстоятелството, че шефът ще издигне Лъва нагоре по кариерната стълбица или ще вземе решение за нарастване на заплатата.

Везни

 7 зодии ще имат шанс с парите тази седмица 12.12-18.12

Късмет с парите през тази седмица и за Везните. Представителите на детайла Въздух деликатно изследва финансовия хороскоп за тази седмица 12.12-18.12, той ще разбере къде си коства да спестите пари и къде, в противен случай, да инвестирате пари.

В петък Везните ще могат да закупят битова техника с добра отстъпка, което ще бъде същински шанс за тях. Струва си да се въздържате от желанието да харчите пари в кафенета и други заведения.В работата ще би трябвало да положите доста старания, с цел да установите контакт с нов клиент. Късметът обаче ще съпровожда Везни и ще бъде допустимо да получите мечтаната облага в края на седмицата 12.12-18.12.

Козирог

 7 зодии ще имат шанс с парите тази седмица 12.12-18.12

Ако земният знак реши да закупи билет от тотото тази седмица, той ще завоюва двойно. Първо, същински шанс с парите го чака под формата на приятна отстъпка, и второ, сбъдната заветна фантазия да отиде там, където желае.

В четвъртък ще бъде подходящо да харчите пари за предмети за украса на дома. Печалбата на Козирога ще се удвои, в случай че се съгласи на нова работа. Може би заплатата няма да е огромна незабавно, само че в бъдеще той ще бъде удовлетворен от парите.

През уикенда хороскопът поучава да не пилеете пари, а е по-добре да ги спестявате за по-важна покупка.

Риби

 7 зодии ще имат шанс с парите тази седмица 12.12-18.12

Представителите на водната буря ще съумеят да заловен шанс с парите през тази седмица 12.12-18.12 за опашката единствено в случай че уловят момента.

Възможно е да получите финанси в бъдеще след сполучлива бизнес среща. Клиентът ще хареса концепциите на Риби и с наслада ще подпише контракта.

В петък би трябвало да похарчите пари за ново нещо или процедура в салона, с цел да се зарадвате. Такава концепция ще ви развесели за целия уикенд и ще ви даде нови

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР