Важно! Преди да използвате каквито и да било естествени съставки

...
Важно! Преди да използвате каквито и да било естествени съставки
Коментари Харесай

ТОП 5 на най-добрите домашни маски за красива коса

Важно! Преди да употребявате каквито и да било естествени съставки и техните смеси, си коства авансово да тествате за алергична реакция и да се консултирате с кожен лекар или трихолог.

1. Маски за размер на косата: рецепта с жълтък, мед и рициново масло

Всички тези артикули могат да допринесат за това, че след няколко процедури да видите положителния резултат.

За тази маска би трябвало да отделите жълтъка на едно яйце, да го смесите с 1-2 супени лъжици топло рициново масло и мед. Препоръчително е сместа да се държи върху косата от 30 минути до 2 часа, като се носи пластмасова шапка на главата. Най-добре е маската да се отмие с топла вода и шампоан.

Шампоаните и балсамите за основаване на ефирност ще бъдат черешката на ежедневната ви грижа и ще оказват помощ на косата ви да издържи повече от няколко часа. Време е да научите за цялото многообразие от артикули за размер на косата.

Съвет: Вземете шампоана и балсама Love Beauty and Planet Volume и Generosity. Тези артикули с кокос и вода и дестилат от цвета на мимоза придават на нишките помпозност и грижа по цялата дължина, без да ги утежняват.

2. Маска за компактност на косата: рецепта с желатин
5 хитри метода за красива коса през зимата
Изтощена, лишена от сила, с нацепени краища – по този начин постоянно наподобява косата ни през зимата. За страдание неналичието на витамини, изсъхнал...
Прочети повече
Подобен резултат може да се реализира с маска за размер на косата с желатин. Прави нишките по-плътни, по-гладки и по-дебели. Постепенното подсилване на вашите къдрици няма да даде замайващ мигновен резултат, само че ще ви бъде от изгода в бъдеще и ще ви разреши да се наслаждавате на обемни кичури за по-дълго.

За да приготвите тази желатинова маска, ще ви трябват яйчен жълтък, 100 мл желатин, разперен в топла вода, и една чаена лъжичка суха горчица. Готовата примес не би трябвало да се държи на косата повече от 25 минути заради горящата горчица, която задейства растежа на косата и кръвообращението. Маската с желатин дава уплътняващ резултат, оказва помощ за увеличение на плътността и форсира растежа на нова коса.

3. Маски за размер на косата: рецептата с кокосово масло, мед и кисело мляко

За да създадете гъста коса, е нужен интегриран метод. Използването на верните маски за коса за размер ще ви помогне да постигнете мечтаното и ще направи резултата дългогодишен.

За да приготвите чудодейна маска -  смесете две супени лъжици кокосово масло и мед. Съставките би трябвало да се затоплят (може да бъдат в микровълнова печка). След това разбъркайте получената течност и прибавете две супени лъжици пълномаслено кисело мляко. Киселото мляко подтиква ексфолирането на скалпа и бързия напредък на косата.
13 съвета по какъв начин да се преборим с мазната коса
Сблъскването с мазна коса е неприятно прекарване за всеки един от нас. Тя не наподобява по никакъв начин добре и е извънредно сложна за поддържан...
Прочети повече
Кремообразната консистенция би трябвало да се втрие щедро в косата по цялата дължина и скалпа. След това оставете продукта за 30 минути или повече, в случай че имате свободно време. И най-после, измийте с шампоан.

Тази маска би трябвало да се употребява до два пъти седмично, според от положението на косата ви.

4. Маска за възобновяване, размер и подсилване на косата

Продукт на марката Clean line с дестилат от лайка и билкова запарка може да бъде уместно средство за плътността на кичурите. Маската " Възстановяване и размер " също способства за заздравяването на вашите кичури.

Съдържа нужния комплекс от витамини. Също по този начин съдържа флавоноиди, които оказват помощ за управление на косопада.
Как да си създадем домакински шампоан за всеки вид коса
Домашните шампоани стават все по-популярни всеки ден. Това е по този начин, тъй като те не съдържат химически съставки, способни да увредят косата...
Прочети повече
5. Маски за размер на косата с квас и бира

Маята и бирата (която съдържа мая) са добре познати национални средства за подсилване на косата и придаването й на размер.

За да активирате растежа на косата, да намалите чупливостта и да придадете размер, се предлага маска от малко количество кефир и няколко супени лъжици квас. Сместа би трябвало да се остави за 30 минути, след което се нанася върху косата, покрива се с полиетилен и се увива с забрадка. След 40 минути маската може да се отмие с топла вода.

За искра, размер на косата, за какво не опитате и маска с бира. За нея би трябвало да смелите един банан в блендер, да добавите 100 мл бира към него и малко лимонен сок.

След това сместа би трябвало да се разпредели отмерено върху косата. Маската може да се отмие след половин час.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР