Важно не само да изглеждате красиво и стилно, но и

...
Важно не само да изглеждате красиво и стилно, но и
Коментари Харесай

Как да изглеждате стилни: 10 вдъхновяващи визии с рокли за жени 50+

Важно освен да изглеждате красиво и стилно, само че и да се чувствате удобно. Роклята изцяло дава отговор на всички тези характерности. Днес сме подбрали 10 вдъхновяващи визии с рокли, които са идеални за зрели дами.

Асиметрична рокля с голи плещи ще бъде положително решение. Макси моделът е съвсем подготвен тоалет, който е задоволително да го допълните с необятен сламен аксесоар и комфортни сандали на платформа.

Шифонът е превзел милиони женски сърца, той не прилепва компактно към тялото, разрешава на кожата да “диша ”. Шифонените рокли наподобяват ужасно в принтирани дизайни. По предпочитание талията може да се подчертае с противоположен колан или колан в звук с главната материя.

  Роклите с ризи са жанр, който не излиза от мода от доста години. За да получите доза загар изберете модели без ръкави и отворени обувки в минималистичен жанр.

 Двуцветен сарафан ще наподобява не по-зле на жена над 50 години. Актуалната визия е сполучливо приключена от такива “летни ” аксесоари като сламена шапка и плетена чанта. Елегантните сандали със постоянна пета ще ви оказват помощ да не изглеждате прекомерно “плажни ”.

 През топлия сезон на напред във времето излизат флоралните претекстове. И по този начин, цветна рокля удобно освежава външния тип, дребен модел на ярък декор има анти-ейдж резултат. Обувки в бежов или пастелно розов колорит въобще не се открояват от изображението.

 В дрешник на всяка жена сигурно ще има ленена рокля. Най-добре е дишащият лен да се комбинира със свободна кройка. Свободна макси рокля с етнически модел ще ви помогне да преживеете жегата със жанр и комфорт.

 Се откажете от тежки и плътни материали, като деним или кожа, само че перфорираната памучна рокля постоянно ще ви помогне! Канарско-жълто кръстосано тяло разрежда монохромното изображение, прибавя ярки и богати цветове към него.

 Подходящо време за цветни тоалети. Вижте какъв брой красиво стои на жена рокля в гальовен лилав колорит. V-образното деколте образно удължава шията, отслабвайки фигурата като цяло. Моделът е подобаващ както за вечерни излизания, по този начин и за основаване на спокойни градски ансамбли.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР