Важно е СОС да започне работа. А на най-голямата група

...
Важно е СОС да започне работа. А на най-голямата група
Коментари Харесай

Хекимян: Важното е СОС да започне работа

„ Важно е СОС да стартира работа. А на най-голямата група е работа да откри болшинство ”. Това съобщи в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS.

Хекимян счита, че Васил Терзиев има виновност за случилото се в петък вечерта. „ Защо Терзиев е виновен? Защото и по закон му е вменено. И тъй като още при започване на акцията сподели, че идва с най-подготвения екип. Не го видяхме този най-подготвен екип в една извънредно сериозна обстановка. Оправданията, че е бил единствено 3 дни на тази позиция, не кореспондират с обещанията, които бяха давани на гласоподавателите ”, сподели.

Той разяснява, че ПП-ДБ(Спаси София) са отишли „ неподготвени за първия си работен ден в Столични общински съвет ”. Очаква това да се случи и в понеделник.

„ Мисля, че тази сцена ще се повтори след ден, когато те още веднъж ще предложат Борис Бонев за ръководител. Виждат, че няма съгласие и не могат да съберат болшинство. А те би трябвало да образуват болшинство, те носят отговорността ”, сподели Хекимян.

„ В момента ПП-ДБ (Спаси София) се пробват да създадат, тъй че някой да поддържа тяхната сглобка от преди изборите. Договорката очевидно е била Васил Терзиев да е кмет, а Борис Бонев ръководител на Общинския съвет. Няма по какъв начин да участваме в нещо сходно и да изпълняваме техните съглашателства. Ако не е Борис Бонев, ще бъде друга обстановка. Но съгласно мен търсят скрито метод да ръководят с Българска социалистическа партия и „ Възраждане ” ”, сподели.   

Среща с тях не желаеме и не търсим, сподели още той.

„ Поканата, която беше изпратена апропо по времето, в което в София цареше безпорядък - в 19:30 вечерта, беше персонално до Бойко Борисов. Той ще реши дали ще отиде и с кого ще отиде на една следваща среща, в случай че такава въобще се образува, тъй като ясно беше нашето обръщение - и от моя страна, и от групата, и от водача на партията, че среща с тях не желаеме и не търсим ”, сподели Хекимян.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР