Важно е протестът да продължи със същата енергия, защото четворката,

...
Важно е протестът да продължи със същата енергия, защото четворката,
Коментари Харесай

Политолог: Въпросът не е колко европари ще дойдат, а как ще се разпределят

Важно е митингът да продължи със същата сила, тъй като четворката, която ръководи България има задоволително запас да продължи и да се прегрупира.
Това разяснява в в ефира на bTV политологът Георги Киряков.
Освен това има вид, в който тези хора може да се прегрупират тъй че Борисов да стане непотребен, т е могат и без него.. Той би трябвало да си даде сметка дали желае да ръководи с Министерски съвет, в който към този момент няма цялостен надзор или да се откаже, разяснява Киряков.
Колкото до тематиката за европарите,, когато договаряш едни пари не ги договаряш в персонално качество, нито за персонална приложимост. Минусите в европейския бюджет са от Англия, тъй че това не е необикновен фактор и претекст да се хвалиш какъв брой сме получили.
България получава съвсем същите пари, които е получила в предходния програмен интервал, само че това значи, че България към момента има потребност от подкрепяне. Т.е. не може да се оправя сама в политически и стопански аспект, по тази причина има потребност от повече пари, с цел да се приближи до междинните стандарти на Европа и европейските стопански системи,
Не може тук да се приказва за свръхголеми триумфи. Това са естествени преговори на финансови средства за всяка една естествена страна членка. Освен това, тук би трябвало да си зададем въпроса като общество къде ще отидат тези пари.
против които в този момент виждаме съществени митинги и към съответни хора. Защото това е доста значимо - контрола по какъв начин ще се реализира.
Гледах репортажа с Бойко Борисов и то излиза, че той надали не е спал горкия, с цел да завоюва доста пари. Хората са на улицата, тъй като парите не стигат, поради метода, по който страната разпределя обществените финанси .
Защото в случай че обществения запас продължава да се разпределя както до в този момент, то хората ще си кажат, че ще дойдат едни повече пари, които ще бъдат откраднати, разяснява социологът Юрий Асланов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР