Важно е правителството да проявява специална активност към проблемите на

...
Важно е правителството да проявява специална активност към проблемите на
Коментари Харесай

Цветан Цветанов във Видин: Тук съм, за да чуя проблемите на хората

Важно е държавното управление да демонстрира специфична интензивност към проблемите на Северозапада. Затова и визитата ми във Видин включва среща с кметове от региона, с цел да обсъдим настоящите за района тематики. Наболелите проблеми би трябвало да решаваме дружно. Това сподели Цветан Цветанов на работна среща с кметове на общини от област Видин, определени с листата на Политическа партия ГЕРБ и общинските ръководители на партията от района.

Цветанов бе безапелационен, че задачата на работните срещи, които организира в районите е да се слагат и чуят проблемите, които касаят всеки един човек.

Кметът нa община Видин Огнян Ценков акцентира, че най-сериозните проблеми пред локалната власт в района са демографската рецесия, високия % на безработицата и нуждата от построяването на скоростен път Видин-София. Ценков бе безапелационен, че региона се нуждае от особено внимание от страна на държавното управление, в това число и насърчителни ограничения към бизнеса за откриване на работни места. Според него най-важно към сегашния миг е МФ да утвърди финансово-оздравителния проект на община Видин.



Кметовете на Кула, Димово, Ружинци, Бойница и Ново село потърсиха поддръжка от ръководителя на ПГ на Политическа партия ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов за решение на значими за общините им въпроси. Областният началник на Политическа партия ГЕРБ –Видин и депутат Владимир Тошев направи разбор на положението на регионалната конструкция на организацията. Той уточни, че членовете на ГЕРБ в региона са над 2000 и са разпределени в 43 локални клуба във всички 11 общини.

„ Изключително значимо е да продължим работата си измежду хората и да чуваме гласа на всеки гражданин на област Видин “, акцентира Владимир Тошев.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР