Важно е какво върши и какво има да свърши правителството,

...
Важно е какво върши и какво има да свърши правителството,
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Политически сме в режим на етажна собственост, никой не си харесва съседите

Важно е какво прави и какво има да свърши държавното управление, а положително достижение до този миг са  приетите на първо четене промени в Конституцията . Това заяви  депутатът от групата на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ Настимир Ананиев , изрази своята позиция пред „ bTV “ по отношение на настоящата политическа обстановка в страната. 

Ананиев изрази изрично мнение, че човешкият фактор е основен и не трябва да се подценява. Той акцентира, че за сполучливите промени са нужни хора, които желаят да изпълнят своите задания качествено.

Той съпостави връзките сред двете водещи политически сили в Народното събрание с тези в етажната благосъстоятелност.

„ Никой не си избира съседите, дори множеството не се харесват. Ние обаче би трябвало да се съберем и да решим по какъв начин най-добре да санираме блока, да изправим прокапалия таван, да обсъдим кой открадна компотите от мазето и суджуците от терасите, и несъмнено, да не разрешаваме на никого да краде пари от общата каса “.

Относно правосъдната система, той разяснява случая в Шумен, където Жечко Кюркчиев беше наказан за ликвидиране. Той акцентира значимостта на работеща правосъдна система, гарантираща правдивост. Този случай и други, като „ Барселона гейт “ (който стана „ Истанбул гейт “) и свадите с пари за автомагистрали , служат като образци за нуждата от правдивост и бистрота във властта. В умозаключение, Ананиев акцентира, че хората чакат правдивост за всички случаи на корупция и нарушавания.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР