Важно е какво си говорят Ахмед Доган и Бойко Борисов,

...
Важно е какво си говорят Ахмед Доган и Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Илхан Андай: Доган е загубил телепатичната си връзка с електората

Важно е какво си приказват Ахмед Доган и Бойко Борисов, а не това, което приказват в утринните блокове и другите политически излъчвания изпратените от Движение за права и свободи депутати и други водачи . Това сподели в предаването „ Тази сутрин” по bTV журналистът Илхан Андай. Поводът за гостуването му беше речта на почетния ръководител на Движение за права и свободи на новогодишното празненство на партията.
Ако се стигне до програмен кабинет, това значи, че стартира постепенно краят на ГЕРБ, счита Илхан Андай. По-склонен съм да имам вяра, че навлизаме в ажиотажа на Доган в политиката. Той гледа да завоюва още една година, да тества своите на европейските и локалните избори и тогава през разбор да се види дали е допустимо Движение за права и свободи да се изтласка от тези 220 000 електорална поддръжка до 400 000, която ще разреши през парадния вход ГЕРБ и Движение за права и свободи да влязат във властта, разяснява журналистът.
По думите му Доган и Борисов са се срещали в края на лятото на морето.
Доган е изгубил телепатичната си връзка с електората, за която укоряваше преди време Местан и го изхвърли от Движение за права и свободи , означи още журналистът.
Според Андай речта на Доган е ориентирана не толкоз към електората, едвам легитимира Движение за права и свободи, да промени визията на Движение за права и свободи и да я показа като съзидателна политическа мощ.
Щом президентът споделя, значи в България има външно религиозно въздействие, разяснява Андай думите на Румен Радев. „ В съответния случай считам, че президентът приказва за присъединяване на партия ДОСТ на изборите през 2017 година Помните какво направи Анкара тогава и по какъв начин тогава бяха заложили на мюфтиите като главната пропагандна групировка в тези избори. Тогава службите и служебното държавно управление пренебрегнаха тези опити”, сподели Илхан Андай.
Според него хората в България са в друга степен податливи на въздействие . „ В част от Родопите по-лесно могат да обхванат мюсюлмански фондации, изключително където са българо-мохамедани. В Кърджали е съвсем невероятно. Всички чакаме да дойдат от Азия, от Африка, само че радикализирани детайли се задействат в сърцето на Европа, в Брюксел. Наши гурбетчии, които са отпътували, които са обезверени и не са съумели, са лесни за манипулация”, посочи журналистът.

По думите му човек, който е подтиснат, че е изолиран от обществото, и се нервира, че е второкласен човек, се затваря в себе си, след избран интервал попада в локална джамия и там към този момент е елементарен за обработк а. „ Тези доста положителни имами и психолози там са го подготвили за един различен човек и той се връща одушевен тук. Такива хора да се наблюдават, с цел да не се стигне до по-неприятен процес на събитията”, сподели Илхан Андай.
Вече не идват емисари от Иран и Йордания, по-притеснителни са нашите хора в Западна Европа, заключи Андай.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР