Важно е феновете да започнат да се възползват от предварителната

...
Важно е феновете да започнат да се възползват от предварителната
Коментари Харесай

Внимание! Влиза ново правило, което касае всички фенове в България

Важно е почитателите да стартират да се възползват от предварителната продажба на билети. По този метод ще се избегнат скупчвания.

На вниманието на всички последователи. GONG.BG припомня, че от 8 август влиза ново значимо предписание, което касае всички последователи на спорта и в частност футбола в България.

При продажбата на билетите влиза в действие смяна в закона за запазване на публичния ред по време на спортни мероприятия. Това значи, че ще има персонализацията на входните талони. Всеки искащ да закупи билет за мач е длъжен да даде три имена и рождена дата.

Тук има нещо доста значимо, на което наложително ръководителите и почитателите би трябвало да извърнат съществено внимание. Занапред на всеки почитател, който си купи билет, чиновниците ще са длъжни да му напишат имената и рожденната дата. Това значи, че продажбата на билети ще лишава повече време, в сравнение с до този миг.

Същестува сериозна заплаха директно преди мачовете пред стадионите да се образуват километрични опашки от искащи да се снабдят с билети. Представете си единствено какво ще се случи, в случай че в разстояние на няколко минути се появят 2-3 хиляди индивида. До този миг много постоянно сме ставали очевидци на сходен сюжети и по тази причина почитателите са влизали на стадионите със забавяне.

Да предположим, че надписването на имената и данните на един човек лишава 15-20 секунди. Колко време ще би трябвало да мине, с цел да може всички хора да преминат през тази процедура? Законът не е по никакъв начин неприятен, защото по този метод всеки почитател, който извърши някаква неправда, ще носи персонална отговорност.
Само, че тук има нещо много значително. Да се надяваме, че последователите ще съумеят да трансформират навиците си да търсят билети директно преди мачовете.

Много е значимо да стартират от ден на ден да се възползват от предварителната продажба, която клубовете реализират. По този метод ще се избегнат непотребни скупчвания пред оборудванията. Защото, при новите правила, с цел да се обслужат бързо почитателите, би трябвало един клуб да наеме стотици чиновници. Това няма по какъв начин да се случи. Затова хората на Запад са го измислили и почитателите се възползват от предварителната продажба. Дано и в България стана по този начин, с цел да може всичко да е умерено.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР