Важно е да тренираме мозъка си, както и телата си,

...
Важно е да тренираме мозъка си, както и телата си,
Коментари Харесай

Имате „най-добро“ зрение, ако можете да забележите 3 липсващи елемента в хаотична сцена

Важно е да упражняваме мозъка си, както и телата си, и тази главоблъсканица може да раздвижи мозъка ви и да провокира фокуса ви.

Оптичните илюзии и главоблъсканици оферират някои завладяващи прозрения за това по какъв начин в действителност работят мозъците ни. Мозъците на всеки са склонни да дешифрират облиците по друг метод, образувайки друго усещане от всеки ъгъл. Често характерни комбинации от цвят, светлина и шарки могат да подмамят мозъците ни да възприемат образно нещо, което не е там.

Така че, в случай че търсите метод да упражнявате мозъка си през днешния ден, за какво не опитате този пъзел? Това ви провокира да се концентрирайте върху вниманието към детайла в изображение с звук и съгласно известията единствено тези с „ най-хубавото “ място на очите могат да го решат за къс интервал от време. Можеш ли? Превъртете надолу, с цел да участвате.

Ще би трябвало изострен фокус и положително зрение, с цел да можете да намерите три изчезнали детайла в изображението - което демонстрира натоварена сцена на някой, който се мести. В де...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР