Важно е да се спре със спекулациите от някои политици,

...
Важно е да се спре със спекулациите от някои политици,
Коментари Харесай

Цветанов: Стига спекулации, че строим най-скъпите магистрали

Важно е да се спре със спекулациите от някои политици, че в България се строят най-скъпите автомагистрали. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след чуването на районния министър Николай Нанков за предпочитаните пътни планове, съобщи " Фокус ".
" По пътищата на България няма значение кой от коя политическа мощ е. Всички желаеме да имаме по-добра инфраструктура и вложения, както и сигурност по пътищата ", посочи той. " С политиката на държавното управление на Борисов 1,2 и 3 направихме всичко допустимо да използваме опциите, които дава Европейски Съюз ", уточни Цветан Цветанов.
" Убеден съм, че в края на този 4-годишен мандат ще можем да очертаем по-добрата вероятност за страната ни. Надяваме се и на поддръжка от опозицията за положителните политики на районното министерство ", сподели още той.
Днес стана ясно, че е изцяло реалистично в края на 2024 година да имаме напълно приключена автомагистрала " Хемус ". Това сподели от парламентарната естрада министър Николай Нанков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР