Важно е да се разбере какво точно се е случило.

...
Важно е да се разбере какво точно се е случило.
Коментари Харесай

Тома Томов със зловеща версия за смъртта на внучето си

 Важно е да се разбере какво тъкмо се е случило. Зловещата част на това закононарушение е опитът за неговото прикриване от цялото фамилията. Това съобщи пред bTV Тома Томов, дядото на починалото дете в Мездра. Негови другари му разказали, че командва майката, в чийто дом почина детето. Тя давала препоръките.

Момчето беше открито мъртво на улица в Мездра към 17 ч. в петък, като в началото се смяташе, че е нападнато от куче, а по-късно, че е имало случай с пиратки.

По-късно беше открито, че то е умряло след огнестрелна рана, а като обвинен беше арестуван бащата на другото дете, в чийто дом те са играли и там е открит боеприпас от ловни оръжия и муниции. Починалото дете е внук на някогашния народен представител от Българска социалистическа партия и водач на партия " Рома " Тома Томов.

" Не знам дали децата са били сами. Разказаха ми, че бащата се занимава професионално с бракониерство, ходел е да ловува и тъкмо в този интервал - сред 4 и 5 ч, е смазвал оръжието си. Имал е самоделки и какви ли не уродливи оръжия. Аз не съм знаел, че е имал подобен боеприпас, само че знам че някой непосредствен е укрил арсенала. Не знам също дали проверяващите са намерили оръжието, от което е стреляно, сподели Томов.

" Обяснението ми е, че когато едно семейство има оръжие, то би трябвало да постави огромни старания да го обезопаси. Явно това не е направено. Ако казусът беше типичен - двете деца си играят, трябваше да се обадят в полицията, тя да пристигна и да помогне на детето. Но злокобното в това закононарушение е последващото - опитът за прикриване ", добави още той.

" Има и трета версия, която хората не знаят, само че нея няма да споделя ", сподели Томов.

" Не мога да схвана за какво майката, която е главен мотор в това семейство, не е прибрана. Аз ще диря сметка на полицията за какво се манипулира публичното мнение с версии за пиратка ", уточни още дядото
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР