Важно е да се отговори на най-устойчивото искане на Украйна

...
Важно е да се отговори на най-устойчивото искане на Украйна
Коментари Харесай

Велизар Шаламанов: Ако Путин не бъде спрян, следващата цел е България

Важно е да се отговори на най-устойчивото искане на Украйна - потребността от муниции, горива, както и филантропична помощ. Сега е моментът да подкрепим Украйна, това разяснява в ефира на Българска национална телевизия военният специалист Велизар Шаламанов  Велизар Шаламанов Велизар Шаламанов е роден на 24 декември 1961 година в гр. Карлово. Завършва с отличие и златен орден.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 848
По думите му, основни в тази обстановка са Полша и Румъния.

Заплахите на Путин са към всеки, който би посмял да помогне на Украйна. Днес ние декларирахме това в обща декларация на Народно събрание, значи към този момент сме цел на Путин, изясни специалистът.

По думите му, в случай че Путин не бъде спрян, идната цел е България по пътя към Босна и Херцеговина.

Очертава се група от страни, които към този момент схващат, че има директна опасност за сигурността и НАТО е главен инструмент за адресиране на тези закани, изясни Шаламанов.

Според него, България е изправена пред съществени опасности, в това число директни военни такива.

Путин прекрачи всички граници, безапелационен е Шаламанов. Насреща имаме човек, който очевидно няма връзка с действителността. Представете си, че той реши да задейства рецесията в Босна и Херцеговина и военни самолети стартират да прелитат над България, с цел да стоварят десант и снаряжение, добави специалистът.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 848  ЗА ПРЪВ ПЪТ: Русия удостовери, че нейни сухопътни войски са влезнали в Украйна ЗА ПРЪВ ПЪТ: Русия удостовери, че нейни сухопътни войски са влезнали в Украйна  Байдън: Путин е агресор и избра войната, Русия ще си понесе следствията Байдън: Путин е агресор и избра войната, Русия ще си понесе следствията  СЗО е загрижена за евентуална филантропична злополука в Украйна СЗО е загрижена за евентуална филантропична злополука в Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР