Важно е да създадем една приятелска атмосфера между мислите и

...
Важно е да създадем една приятелска атмосфера между мислите и
Коментари Харесай

Габриела Кардашлиева: Създаването на хармоничен баланс между професионалния и личния живот е в основата на доброто самочувствие

Важно е да създадем една другарска атмосфера сред мислите и нашите дейности, с цел да може да се усещаме по-уверени за бъдещето си. Това сподели в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “ блогърът Габриела Кардашлиева.  

" Целта ми е посредством опита си да оказвам помощ на хора, които се усещат комплицирани. Аз имам вяра, че всеки може и няма потребност да изчиташ някаква специфична литература за това нещо, задоволително е единствено да се вгледаш в себе си, което в действителност е сложното “.  

Създаването на съразмерен баланс сред професионалния и персоналния живот е в основата на положителното самочувствие и сполучливия живот както в професионален, по този начин и персонален аспект. Според нея е належащо да има една безспорна устременост към това какво се случва тук и в този момент, а не да живее човек в предишното или пък в фантазии за бъдещето. Важно е човек би трябвало добре да познава себе си и страстите си.

" Във всяко едно решение, което взимаме, се корени желанието. Желанието поражда мотивация, мотивацията поражда деяние, а действието резултат. Всеки един избор дава отражение на нашия живот, като всичко е отражение на нашите мисли и дейности, “ изясни още тя.

Всичко е смяна и придвижване, счита още блогърът, като акцентира, че светът няма да спре да се развива и да върви с бързи темпове – въпросът е ние каква еластичност прилагаме, какво даваме, какъв баланс построяваме, с цел да вървим наедно с него. За задачата съгласно Габриела Кардашлиева, с цел да може човек да оказва помощ на другите, да се усеща потребен и да бъде благополучен, с изключение на на работата би трябвало да се обръща внимание и на себе си.

Говорим за простите неща от живота, които ние забравяме и по някакъв метод оставаме на назад във времето, и изкарваме по-висшите неща, които се предават посредством медиите. Трябва да бъдем безусловно съсредоточени върху това какво ние желаеме, да не се влияем от непознатото мнение, с цел да просперираме в живота, “ обясни Габриела Кардашлиева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР