Важно е да има правителство, може да е експертно, но

...
Важно е да има правителство, може да е експертно, но
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Защо всички пенсионери не получиха добавка за Великден? 504 лв. е границата, а този с 505 лв. богаташ ли е?

" Важно е да има държавно управление, може да е експертно, само че би трябвало към този момент да е постоянно. “ Това разяснява икономистът и претендентът за народен представител от Има Такъв Народ Мика Зайкова.

Тя не влезе като депутат в Народното събрание, а решението си стимулира по този начин: " Давам път на младите. “

Зайкова изясни, че вярата за сформиране на кабинет, съгласно нея, е в първия мандат.

" Служебните държавни управления, въпреки че аз почитам служебните министри и министър ръководители, само че те имат лимитирани пълномощия. Те не могат да вършат политика, те не могат да гледат надалеч напред. За жал за държавно управление отново не стигат бройките. Народът по този начин го е подредил, че не стигат. Но една от най-важните задания е да има бюджет “, изясни тя пред bTV.

Мика Зайкова съобщи, че ще посъветва депутатите от Има Такъв Народ да не поддържат плана за тавана надценките на храните.

" Защо не можаха всички пенсионери да получат добавка за Великден. 504 лв. е границата, а този с 505 лв. паралия ли е? Трябва да се сърдят не на държавното управление, а на 48-ото Народно заседание “, счита Зайкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР