„Важно е да има позиция на този най-висш политически орган.

...
„Важно е да има позиция на този най-висш политически орган.
Коментари Харесай

Президентът свиква КСНС за РСМ още в началото на януари

„ Важно е да има позиция на този най-висш политически орган. Трябва да ускорим процеса по евроинтеграция на РСМ, само че при ценене на националния интерес. Важно е да разберем, че правата на македонските българи, основаването на условия за тяхното пълноценно включване в публичния, в политическия, в културния живот на страната е въпрос от изключителна значимост и за България. Аз не един път съм призовавал и за преустановяване на езика на омразата “, съобщи Румен Радев след церемонията в ЦИК по връчването на удостоверенията за избор на президент и вицепрезидент.

„ Новата власт би трябвало да санкционира корупцията и беззаконието “, разяснява още президентът. Според него има потребност от конституционни и от законови промени.

Относно наложения мораториум върху цените на тока, парното и водата Радев добави, че цените на електрическата енергия са голям проблем освен за България, а и за целия Европейски Съюз. Според него би трябвало да се направи изчерпателен разбор на нашата енергийна система и да се даде отговор на въпроса има ли далавера на европейските енергийни тържища.

„ Потребителите не би трябвало да поемат цената на проблемите в енергийната система, трупани от години “, счита президентът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР