Важно е, че офицерски кандидат Каменов е в добро стабилно

...
Важно е, че офицерски кандидат Каменов е в добро стабилно
Коментари Харесай

Румен Радев: Лобизмът убива, да се потърси отговорност за политическите решения

Важно е, че офицерски претендент Каменов е в положително устойчиво положение, той е със мощен дух . Надявам се, че скоро ще бъде в обикновено работоспособно положение. Имам дълготраен опит в тази материя и преди заключенията на проверяващата комисия не бих спекулирал по тази тематика. Това съобщи президентът Румен Радев във ВМА във връзка трагичния случай с военния хеликоптер Ми-17 край летището в Пловдив, съобщи БГНЕС.
Това е огромна покруса, приканвам да няма политически спекулации по нея, тъй като не е морално. От на следващия ден останалите ще не престават да летят, ние сме длъжни да настояваме за решаването на проблемите. За по-малко от една година за повторно умират летци, три Консултативни съвета за национална сигурност направих особено за Българската войска нещо да се промени. Министър Каракачанов е подложен в политически, финансови и правни рамки, от които повече той не може да направи. Решаването на тези проблеми желаят държавническо отговорно мислене и съответни дейности, безапелационен е Радев.

Той добави, че болшинството приключи модернизационните процеси в армията, върна ги в изходна точка. Предвидените за тези планове стотици милиони къде изтекоха, вместо за ремонт и подготовка, те отново отидоха за саниране. Отдалечаваме се от опциите, които би трябвало да имаме. Рискът от тези политически решения ги носят военните, лобизмът убива . Трябва да се потърси отговорност от политиците, които с решенията си излагат на риск живота и здравето на нашите военнослужещи . Трябва да има повече военна експертиза, средства и далновидни решения, добави още Румен Радев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР