Важно е българският туризъм да се адаптира към променящите се

...
Важно е българският туризъм да се адаптира към променящите се
Коментари Харесай

Министър Динкова и община Белица преименуваха улица в Семково на Номадско място 

„ Важно е българският туризъм да се приспособява към изменящите се световни трендове в пътуванията и работата, по тази причина както аз, по този начин и моят екип акцентираме извънредно доста на новаторския метод към туризма у нас “, съобщи министър Динкова по време на церемонията по преименуване улица в Семково на „ Номадско място “.

Инициативата е първа по рода си в света и показва уговорката на България към новите тактики и развиването на наклонността за цифрови номади. По този метод страната ни се нарежда като водач в предлагането на неповторими, адаптивни туристически прекарвания, които дават отговор на новия, съвременен странник.

Преименуването на улицата на „ Номадско място “ е стратегическа стъпка за привличане на разнородни, софтуерно осведомени и културно богати хора, което демонстрира адаптивността на България към израстващите световни трендове в туризма. Създаването на центъра за споделено работни място и съжителстване – „ Номадска Утопия: Коливинг Семково “, която се намира на адрес: „ Номадско място “ №1, служи като модел за бъдещи туристически планове, които съчетават живота, работата и културния продан.

На церемонията по преименуването на ул. „ Номадско място “ присъединяване взеха Ертен Анисова, ръководител на Комисията по туризма в Народното събрание и Радослав Ревански, кмет на община Белица.

В.Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР