Важно беше да зарадваме българските граждани за Великден. Очевидно обаче

...
Важно беше да зарадваме българските граждани за Великден. Очевидно обаче
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Няма драма! Коалиционното споразумение се изпълнява

Важно беше да зарадваме българските жители за Великден. Очевидно обаче няма да можем да го създадем, поради насадените повече от 12 години проблеми. Управляващата коалиция търси решение на рецесиите. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Коментарът му е във връзка със положението на пътищата в страната. Според Българска социалистическа партия това е разследване от некачествени поправки, осъществени по време на ръководството на Бойко Борисов.

„ Няма по какъв начин да вършим взаимни отстъпки с некачествените поправки. Това време свърши “, отсече Свиленски.

На въпрос дали има заплаха от преформатиране на обединението, Свиленски съобщи: „ Няма сходни сигнали. Коалиционното съглашение се извършва. Това е поръчител за непоклатимост на ръководството. Всичко друго е въпрос на разговор “, акцентира той.

" Не се готвим за избори. Изборният кодекс би трябвало да се трансформира три години преди изборите, а не три месеца преди този момент. Внесохме това предложение, тъй като не чакахме да има толкоз ниска изборна интензивност ", разгласи Свиленски. Той отхвърли повода да е слабият избирателен резултат на Българска социалистическа партия.

Във връзка с думите на Тошко Йорданов от Има Такъв Народ, че вижда не доста дълъг небосвод на това болшинство, най-вече до Нова година, Георги Свиленски съобщи: " Специално Има Такъв Народ би трябвало най-добре да са си извлекли изводите от честите избори. Българският народ не желае да има избори в този момент. Формацията, която тласне страната към избори в тези рецесии, ще понесе следствията от това. Българите желаят проблемите им да се решат през днешния ден ", предизвести той.

" Заложеили сме в бюджета преизчисление на пенсиите от юли месец с нов средноосигурителен приход. Това ще докара до по-справедливо систематизиране на средствата на пенсионерите. Когато приемахме бюджета беше ясно, че юни-юли ще се наложи актуализация. Може би са се получили някакви разминавани, само че кой е очаквал, че през февруари ще има война. Ние сме длъжни да използван антикризисни ограничения, които ще оказват помощ на българските жители. Българите ще усетят поддръжката от държавното управление. Ще усетят, че по време на война има кой да се грижи за тях. Пари в България има, значимо е да не се крадат ", разяснява още Георги Свиленски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР