Важният разлом на тези избори е между партиите на мира

...
Важният разлом на тези избори е между партиите на мира
Коментари Харесай

Да не вкарваме България във война: Мая

" Важният разлом на тези избори е сред партиите на мира и тези, които са склонни да въвлекат България във война ”, съобщи пред Българска национална телевизия водачът на Изправи се.БГ Мая Манолова. Тя бе безапелационна, че групировката й е партията на мира.

Манолова показа Спасителния проект на Изправи се.БГ. В него се планува внасяне на законопроект за изключителната обстановка в енергийния и водния бранш, като значима част от него е въвеждането на понятието " енергийно безпаричен ”.

" Въз основа на редица европейски критерии за енергийно небогати се дефинират всички хора, чиито разноски за енергийни сметки надвишават 10% от приходите в семействата. В закона е планувано всички енергийно небогати да получат обезщетения от българската страна за цялото нарастване на енергийните им сметки.

" Едновременно с това ние ще предложим и законодателство което да ореже облагите и на търговците на ток, и на ВИК сдруженията ”, разясни Манолова. " България е една от страните съществени производители на ток в Европа и на този декор е неприемливо цената да скочи над 1000 лева ”, акцентира тя.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР