Важните решения за бъдещето на футболен клуб Добруджа не бяха

...
Важните решения за бъдещето на футболен клуб Добруджа не бяха
Коментари Харесай

Половината УС на Добруджа поиска да напусне

Важните решения за бъдещето на футболен клуб Добруджа не бяха взети, както се очакваше на Общо заседание през вчерашния ден

Стана ясно, че то е свикано по избор на ръководителя на Управителния съвет Христо Павлов, който е решил да напусне поста. Той изясни, че е удовлетворен от своята работа за тима и го оставя над чертата и в положително финансово положение. Като причина да напусне той уточни своята претовареност, която постоянно е обвързвана с командировки в чужбина, само че увери, че ще остане последовател и спонсор на Добруджа, осведоми Dobrudjabg.com.

В залата предпочитание повече да не бъде член на Управителния съвет изрази и Спиридон Спиридонов. Писмени молби за освобождение от управлението авансово бяха импортирани от Николай Милков и Михаил Михайлов. Това обаче е обвързвано и с освобождение от отговорност, по тази причина решението бе отсрочено за февруари – откакто бъде направен годишният финансов доклад на клуба и станат ясни финансовите отговорности. Това ще даде опция дотогава да се потърсят нови искащи да влязат в Управителния съвет.

По свое предпочитание от Общото заседание излиза Венцислав Желев, който до преди месец бе основен управител на клуба. За нови членове на Общото заседание бяха признати първият треньор, извел тим от школата на Добруджа до купата – Кольо Марков, юрист Християн Христов и общинският консултант Нежля Амди-Ганева, макар възраженията на част от членовете на Общото заседание, че нейните ползи са свързани с различен футболен клуб в града – Приказките.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР