Важни са фактите. Стана ясно, че Асен Василев е излъгал,

...
Важни са фактите. Стана ясно, че Асен Василев е излъгал,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Асен Василев излъга, че не познава Димитрови, а Рашков избяга

„ Важни са обстоятелствата. Стана ясно, че Асен Василев е излъгал, че не познава двамата контрабандисти. От три места стана ясно, че ги познава, тъй като има записи и фотоси от камерите на Агенция „ Митници “, има засечен диалог на Асен Василев с един от двамата контрабандисти, с който разисква какъв да е началник на полицията в Хасково, тъй като „ Капитан Андреево “ е там и това е Недан Хаджиев. Стана ясно, че тези двамата са били вкарвани в МФ, без да бъдат записвани, на срещи с Асен Василев. “ Това съобщи Тошко Йорданов след съвещанието на Временната комисия за следствие на корупционните практики в Агенция „ Митници “ и възможната роля на Асен Василев.

„ Човек, който няма терзания, ще остане, а този човек на ръката на Живко Коцев не се е материализирал самичък, този пудел с пачките също “, съобщи още ръководителят на краткотрайната комисия Тошко Йорданов. Той добави, че Рашков и Димитрови с изключение на всичко са и съседи и обърна внимание, че Политическа партия имат финансов министър, който назначава началник на митниците, тя пък има връзка с Димитрови, които пък имат дълго другарство с вътрешния министър Бойко Рашков и по-късно оголен контрабанден канал, в който са свързани всички те “, сподели още Йорданов.

„ Наглостта на Политическа партия е бездънна “, съобщи още Йорданов и добави, че всичко получено в комисията ще бъде изпратено в прокуратурата.

„ Не знам по какъв начин да се изразя, някой да си чества рождения ден с външни хора в министерството, някакви си 100-ина индивида, външни хора. Само си представете Гроздан Караджов, до момента в който беше министър на районното развиване, си прави рождения ден с 100 индивида, външни, в министерството. Ами те щяха да се обесят от отвращение “, сподели още Йорданов и се възмути от двойния критерий на Политическа партия. „ Кой знае какви неща още ще излязат за Асен Василев. Явно Министерство на вътрешните работи е празненство център за контрабандисти “, съобщи Йорданов и добави, че може да си каже каквото си желае, тъй като въпреки всичко Рашков е избягал.

„ Да му имам информаторите на Рашков с тези фотоси с пачките “, добави Йорданов.

Станислав Балабанов съобщи, че Политическа партия би трябвало да си понесат отговорността, тъй като същите тези са коментирали пачките и фотосите на Бойко Борисов, само че за техните да не се приказва. „ В Министерство на вътрешните работи за рожден ден входът за контрабандисти е отворен. Този човек има бели петна, тъй като първо сподели, че не ги познава, след това излезе, че се е срещал с тях, след това е ходил с тях да пропагандира по време на акция, дали ще се окаже, че са и донори на Политическа партия. Рашков го има на фотоси с този пудел, който е захапал пачките “, съобщи Балабанов.

Тошко Йорданов съобщи, че комисията не е съд, само че е значимо да се покаже кой какво прави, тъй като идват избори. „ Ако пристигна Асен Василев на следващия ден, за което към този момент се съмняваме, тъй като и той излъга “, съобщи Балабанов във връзка срещите на някогашния финансов министър с Димитрови, които са влизали в МФ дружно с неговия консултант. Освен това ще го питат и за изфабрикуваните изявления за митничари, които сякаш били подадени от непознати служби, без такива изобщо да има./Tribune

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР