Важни документи по скандала с държавните средства, изразходвани от за

...
Важни документи по скандала с държавните средства, изразходвани от за
Коментари Харесай

Изчезнаха документи, уличаващи БФС в неправомерно похарчени държавни средства

Важни документи по абсурда с държавните средства, изразходвани от за организирането на Европейското състезание за юноши през 2015 година, са изчезнали, оповестява bTV. До изгубването на документите са довели незаконосъобразни дейности на чиновници на , осведомят оттова.
" Има съществени подозрение за незаконосъобразни дейности от страна на чиновници на ММС, позволили изгубването на плана, който е неразделна част от контракта, подписан сред ММС и БФС, за даване на целеви финансови средства в размер на 818 000 лв. за организация и осъществяване на Европейско състезание за юноши до 17 години през 2015 година ", пишат от министерството.
От известието излиза наяве, че поради изчезналите документи все още ММС не може да възобнови инспекцията. По проблема следва да бъдат сезирани способените органи.
Припомняме, че следствия на bTV през 2019 година доведоха до това от министерството да изискат от БФС да възвърне непозволено изхарчени над 140 000 лева В началото на май 2020-а от футболната централа отхвърлиха изказванията и не одобриха претенциите за възобновяване на сумата.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР