Важна подкрепа оказваме и на нашите студенти. Отпуснахме до 100

...
Важна подкрепа оказваме и на нашите студенти. Отпуснахме до 100
Коментари Харесай

Правителството отпуска до 100 млн. лева за студентите

Важна поддръжка оказваме и на нашите студенти. Отпуснахме до 100 милиона лв. за възстановяване на материалната база в студентските общежития и за стипендии. Това заяви в профила си във Facebook министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

От години с дейностите ни демонстрираме, че образованието е дълготраен и неизменен приоритет за държавното управление. Това вършим и през днешния ден. Защото точно образованието и науката са в главния боеприпас от средства за оправянето с всички провокации в днешния ден, добави той.

140 са студентските общежития, като към 100 от тях са в релативно положително положение, само че има такива, които следва да бъдат ремонтирани, посочи просветителният министър Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009 по време на Министерски съвет, който и през днешния ден се организира посредством видеоконферентна връзка.

1460 работодатели дават късмет за кариера на над 16 000 студенти

Премиерът Борисов подреди на министър Вълчев персонално да беседва с ректорите, деканите и студентските препоръки и от тяхна страна да бъдат излъчени представители, които да упражняват инвеститорски надзор.

Нека те да са инвеститорския надзор, те да следят изразходването на парите, правенето на плановете, санирането, тъй като това е една прелестна мярка за тях. 50% по-малко по-късно ще заплащат за парно, ще си имат осветяване, с цел да може, като си учат уроците, да не им се скапват очите, да имат санитарни възли. Младите хора заслужават тази грижа от страна на страната, добави министър председателят Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР