Важна и ключова парламентарна сесия започва според ГЕРБ. Нужно е

...
Важна и ключова парламентарна сесия започва според ГЕРБ. Нужно е
Коментари Харесай

За Цветанов управленската програма е заявка за пълен мандат

Важна и основна парламентарна сесия стартира съгласно ГЕРБ. Нужно е ние българските законодатели да работим дружно, прикани в декларация от името на партията Цветан Цветанов. Той настоя да няма опълчване.

Заместник-председателят на ГЕРБ похвали управническата стратегия на кабинета, която била прагматична и давала поръчка за цялостен мандат.

Приоритет оставало влизането в Шенген. Работата на държавното управление демонстрира,че сме на прав път, счита Цветанов. Вдъхновение за целия район съгласно Европейски Съюз е подписването на контракта за добросъседство с Македония.

 Започна втората сесия на Народното събрание
Започна втората сесия на Народното събрание

Димитър Главчев поздрави мюсюлманите за празника

Остава като приоритет консолидираното на Западните Балкани. Цветанов не желае европредседателството да се употребява политически, той напомни цели на българското председателство. Акцент остава кохезионната политика и многогодишната рамка за идващия интервал. Доверие се печели с почтено съревнование, разяснява още Цветанов.

Той даде обещание партията да работи съгласно останалите за целите на страната. До края на годината трябвало да се одобри антикорупционния закон. Предизвикателство обаче оставал контролът по използването. За герберите приоритет е битката с престъпността, интеграцията на бежанците. Добро и стабилно законодателство е упоритостта на ръководещата партия в този сезон.

Практическо насочено обучение и готови учители, както и битка с детската експанзия, са също съществени тематики за ГЕРБ. Здравеопазването също влиза като приоритет в програмата на ръководещите. Съединението прави силата, напомни Цветанов надписа над Народно събрание.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР