Важен вот в надпреварата за определяне на кандидата на Републиканците

...
Важен вот в надпреварата за определяне на кандидата на Републиканците
Коментари Харесай

Важен вот за Републиканците: Предварителни избори за номиниране на кандидат-президент в САЩ

Важен избор в конкуренцията за установяване на претендента на Републиканците за президентските избори в Съединените щати. Щатът Ню Хемпшир е вторият, където се продеждат предварителни избори. След вота преди броени дни в Айова няколко кандидата се отхвърлиха и по този начин конкуренцията към този момент е сред някогашния президент Доналд Тръмп и Ники Хейли.

Според последните изследвания някогашният президент и обвинен в редица правосъдни каузи е любимец за първичния избор в Ню Хемпшир

Бившият държавен глава се обрисува като главен претендент на Републиканците, а множеството правосъдни процеси против него единствено способстват за известността му.

„ Побеждаваме Байдън толкоз доста пъти. Още на следващия ден ще получа още 3-4 обвинявания. Те не престават да ми повдигат обвинявания и това не мога да го схвана “, сподели Доналд Тръмп.

„ Изгряващата звезда на републиканците “ приключи акцията си след разочароващите резултати от предходната седмица

Според изследванията някогашният дипломат на Съединените щати в Организация на обединените нации Ники Хейли има надалеч по-малка поддръжка от Тръмп.

„ Боря се с политическата класа. Доналд Тръмп има политическа класа към себе си. Не това желаят американците. Имаме потребност от естествен, същински човек, който да ни измъкне от тази неразбория “, съобщи той.

Първичните избори не престават доникъде на годината, когато ще бъдат оповестени номинациите за президент.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР