Важен гост ще има нашата държава.През следващата седмица в България

...
Важен гост ще има нашата държава.През следващата седмица в България
Коментари Харесай

Лаура Кьовеши идва на посещение в България

Важен посетител ще има нашата страна.

През идната седмица в България идва на посещаване европейският основен прокурор Лаура Кьовеши, по покана на премиера Кирил Петков, заяви правосъдният министър Надежда Йорданова по Нова ТВ.

По думите ѝ, диалозите за това по какъв начин най-добре да противодействаме на " високата " корупция, изключително когато е обвързвана и с европейски средства, не престават. " Едно от значимите неща, върху които работим, е антикорупционната комисия да може да сезира директно европейските прокурори, тогава когато установи корупционните закононарушения с европейски средства “, добави Йорданова.

Министърът сподели още, че в сряда Народното събрание ще прегледа на първо четене законопроекта, който планува закриването на профилираното правораздаване. " Очаквам извънредно изчерпателен, евентуално и " парещ " спор в Народното събрание, който да огледа всички аспекти на законопроекта “, сподели още Надежда Йорданова и добави, че законопроектът е изработен извънредно точно.

Йорданова добави, че чака скоро и законопроектът за промени в антикорупционната комисия да бъде подложен за разглеждане в Народното събрание, написа mediapool.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР