Вагнер е готова да продължи да се бие в Украйна,

...
Вагнер е готова да продължи да се бие в Украйна,
Коментари Харесай

Пригожин: Вагнер е готова да се бие в Украйна, без да зависи от клоуните в Кремъл

" Вагнер " е подготвена да продължи да се бие в Украйна, в случай че получи обособен сектор от фронта, без да зависи от " клоуните ", които ръководят въоръжените сили на Кремъл, оповестява, цитирайки Евгений Пригожин.

Празнувайки 62-ия си рожден ден в подготвителен лагер, Евгений Пригожин e удостоверил, че хората му най-сетне ще изоставен източноукраинския град Бахмут на 5 юни, откакто го предадат на съветската войска.

" Ако цялата верига на командване е 100% провалена и ще бъде ръководена единствено от клоуни, които трансформират хората в месо, тогава ние няма да участваме в нея “, добавил още Пригожин, който е прочут със своя циничен език.

Пригожин е допълнил, че хората му желаят да си починат в лагери в следена от Русия Украйна за към месец и тогава нещата ще станат по-ясни.

" Беше сложна година. След това ще забележим по какъв начин ще е “, е декларирал той.

Sky News напомня, че Евгений Пригожин стана прочут по време на 15-месечната война в Украйна и постоянно наскърбява висшето военно управление на президента Владимир Путин, изключително министъра на защитата Сергей Шойгу.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР