Вагината е свещена. Наясно сме с това. Затова трябва да

...
Вагината е свещена. Наясно сме с това. Затова трябва да
Коментари Харесай

8 неща, които вагината отчаяно иска да знаем

Вагината е свещена. Наясно сме с това. Затова би трябвало да се отнасяме с нея като с богиня.
Депилираме я, мажем я с помади, грижим се с интимни артикули за нейното pH, пръскаме я със специфични фрагранти, с цел да запазим външния й тип и благовоние.
Понякога обаче се подлагаме на нелепи процедури, които изрично не принадлежат на света на вагината ни.
Господарката на нашата женственост и е извънредно сензитивна към някои от тези традиции.
Помнете – в никакъв случай не ядосвайте вагината си, тъй като тя не обича да се отнасят неприятно с нея.
Какво щеше да ни каже тя, в случай че можеше да приказва?

1. " За бога, апелирам, не ми слагай сапун "
Дами, желаете да я поддържате чиста, само че потреблението на сапун НЕ е методът да извършите това. Да, добре е да употребявате мек сапун извън, само че пяна върху срамните устни е огромно НЕ. Сапунът основава дисбаланс на pH-то и води до всевъзможни инфекции. Мислете за вагината като за самопочистваща се фурна. Всичко, от което в действителност се нуждаете, е малко топла вода под душа или ваната и вагината ви ще свърши останалото. Не я стресирайте, като я вършиме податлива на инфекции.

2. " Ще те убие ли, в случай че използваш малко лубрикант? "
Малко смазка усъвършенства половите ви прекарвания, само че единствено в случай че се употребява по верния метод. Не забравяйте да се пазите от лубриканти на маслена и силиконова основа, защото е известно, че нервират кожата, мъчно се отмиват и даже може да аргументи скъсване на презерватива. И не, плюенето НЕ се брои за смазка. Лубрикантите на водна основа са изцяло годни. Мислете за смазката като за ризница за влизане в борба.

3. " Защо ме бръснеш? "
Причинявате на вагината си врастнали косми и други „ благини ”, когато употребявате бръснач. Тя не може да приказва, само че евентуално крещи от болежка. Разбира се, депилирането кара вагината да се усеща по-гладка, да наподобява по-чиста. Освен това по този метод ще намалите количеството бактерии и предпоставката за отглеждане на срамни въшки. Но какъв брой враснали косми би трябвало да получите, преди да осъзнаете какво вършиме? Всички тези неприятни неща, пълзящи в срамните ви косми коса, се придвижват тъкмо във влагалището ви, защото няма преграда, която да ги задържа. Ако употребявате самобръсначка с наслойка или насъбрани бактерии върху нея, вие непринудено се вършиме правоприемник на стафилококи.

4. " Ароматизирани тампони? Не може да си сериозна! "
Трябва в действителност да обичате инфекциите, откакто сте тръгнали тъкмо по този път. Смятате ли, че вашият мъж в действителност не ви харесва по какъв начин ухаете, когато сте в цикъл? Едва ли някой се нуждае от кръвни съсиреци, които миришат на рози или лавандула. Някои хора считат, че самите тампони са рискови заради дълготрайните резултати и химикалите, употребявани в производството им. Диоксините, които са свързани с рака, се намират в тампоните, както и в множеството храни, които консумираме. Има и синдром на отровен потрес -смъртоносна последица от това да оставите тампона си прекомерно дълго или да го употребявате още веднъж. Така че, без значение дали решите да носите тампони, не използвайте ароматизирани. Всъщност може би просто желаете да стоите надалеч от всичко ароматно, което сте поставили върху или покрай гениталиите си.

5. " Използваш вагинален душ? Голяма си шегаджийка. "
Дори и да желаете да извършите вагината си суперчиста, с вагиналния душ причинявате повече вреди, в сравнение с си мислите. Той предизвиква растежа на бактерии и може да усили риска от възпалително заболяване на таза посредством превозване на хламидия или гонорея нагоре в матката. Ако в действителност сте загрижени за чистотата на вагината си, потърсете здравна помощ, която не е поток от киселина, който изстрелвате в себе си.

6. Защо има кристали върху мен? "
Защо слагате проклети бижута във вагината и срамната област? Мислите ли, че ще се превърнете в модел на скъпа марка долни дрехи? Когато слагате кристали в интимната си зона, вие още веднъж се излагате на инфекции.

7. " Наистина ли ще ме дупчиш? "
От всички места, които сте решили да си извършите пиърсинг, вие избирате вагината си? Ясно е, че не знаете рисковете от генитален пиърсинг. Жените опират до генитален пиърсинг, с цел да засилят половото наслаждение, като пробиват срамните си устни или клитора. Но това не е пиърсинг на език или зърно, а на гениталиите ви - извънредно сензитивна зона и среда за размножаване на инфекции. Ако тези пиърсинг не е изработен вярно и в изцяло стерилна среда, възможностите ви да получите бактериална зараза, алергична реакция или белези са извънредно високи. Освен това се излагате на хепатит, полово излъчени заболявания и в краен случай на ХИВ/СПИН.

8. " Не забравяй да ме упражняваш! "
С течение на времето тазовото ви дъно отслабва от раждането, наддаването на тегло и стареенето. Мускулите на тазовото дъно поддържат утробата, пикочния мехур и червата. Ако мускулите са слаби, тези тазови органи могат да се спуснат във влагалището на дамата. Освен че са извънредно неуместни, това може да аргументи и уринарна инконтиненция. " Упражнявайте вагиналните си мускули. Правете упражненията на Кегел. Може да ги вършиме съвсем на всички места - в самолета, влака, пред тв приемника, до момента в който работите пред компютъра...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР