Вагенщайн посочи, че левицата е нещо различно от левицата през

...
Вагенщайн посочи, че левицата е нещо различно от левицата през
Коментари Харесай

Левицата: Спомени за кръв, килии и вещания за златната епоха на комунизма

Вагенщайн уточни, че левицата е нещо друго от левицата през предишния век , а през днешния ден се слага началото на огромно събитие в България - обединяване на Левицата.

Със мемоари стартира Анжел Вагенщайн , а и с предизвестие: Където се пролива кръв, ще има кръв.

Изпитах насилието, изпитах жестокостта на това време, спомни си Вагенщайн и показа, че е бил наказан на гибел поради политическите си възгледи. 12 души, наказани на гибел, са били затворени в килия за един. Но през днешния ден е благополучен, тъй като се слага началото на ново съществуване в България. Братската любов, братската взаимност, братското състрадание и непосредственост да съставляват новата Левица, пожела си още Анжел Вагенщайн. Който желае кръв, ще получи кръв, който желае принуждение, ще получи принуждение, още веднъж предизвести той. Сега, съгласно него би трябвало да има добрина, искреност и взаимно доверие и приветства новото начало. Човек не може да бъде изключен от " Левицата ", може да бъде изключен от една партия, само че не и от " Левицата ", сподели Вагенщайн.

Българското общество чака българската страна да наподобява друго, съобщи Валери Жаблянов . По думите му хората желаят обществото да е по-солидарно, липсва отбрана на публичния интерес. Жаблянов изрази вяра левите политически сили да се обединят, с цел да окуражат жителите, че страната може да наподобява друго. Според Жаблянов " Левицата " може да даде нещо ново и да даде вяра.

Проф. Иво Христов , някогашен народен представител, предизвести, че епохата на комунизма ще бъде наречена златна ера един ден. Намираме се в най-опасното историческо време, а имаме голяма отговорност, посочи проф. Христов. Нашата страна си отива, демографски, цивилизационно, стопански, обществено, счита той. България в 2023 е оскотяло общество, по думите му. Настоящите партии нямат потенциал да решат проблемите, тъй като тях статуквото ги устройва.

Иво Христов съобщи в послание към гласоподователите/читателите/зрителите, че се надява да не се усещат като торбестия плъх, оживял след огромния гърмеж.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР