В зряла възраст вече знаем някои неща - като кога

...
В зряла възраст вече знаем някои неща - като кога
Коментари Харесай

Сексът при зрелите жени

В зрелост към този момент знаем някои неща - като по кое време да си тръгнем и по кое време да последваме желанията си свободно. Кога можем да пожелаваме и по кое време би трябвало да пуснем от себе си. Как да се любуваме, само че и да бъдем рационални. В младостта я има еуфорията, само че и неналичието на опит. Откривателството, само че и неудовлетворението. Да, преживяванията са мощни, само че и от време на време повече ориентирани към мъжа и неговото наслаждение, в сравнение с към нашето или към търсенето на баланс и то по този начин, че да е еднообразно значимо и за двете страни другия да получи задоволство, написа trafficnews.bg.

“В по-зрелите ни години обаче се учим на друго. Търсим себе си, даваме воля на своите стремежи. Опознаването на тялото ни доближава своя пик и ние към този момент знаем по какъв начин да получаваме наслаждение, да пожелаваме да го даваме.

Ето до какво знание ни носи още зрелостта:
Понякога просто би трябвало да кажеш " Не "

В младостта дамите са по-малко склонни да отхвърлят секс. Искат да се харесват, желаят да реализират нещо. Страх ги е какво ще си намерения мъжът, че ще ги изостави поради някоя постоянно навита и/или по-млада и красива. В зрелостта знаем, че сексът не е непременно. Че има вечери, когато е по-приятно с книга и чаша вино, в сравнение с в безсмислени извършения в нещо, на което липсва предпочитание.

Определено одобряваме тялото си.

Най-хубавото в секса на зрялата възраст на една жена е, че в него липсва позор, тъй като тя е приела тялото си, харесва го и не желае да играе игрички, с цел да се показа каквато не е.

Здравей, секс на дневна светлина, секс на рискови места, секс без романтическа декорация и помпозни думи, заучени обноски.

Телата ни са красиви и ни носят приятност. Точка.

Приемаме и колегата си.

Приели себе си и своето несъвършенство, сами разбираме, че изискуем същото и на индивида, с който сме. Да, красивите мъжки тела са превъзходен бонус към желанието, химията, те носят и естетическа приятност, с изключение на физическата, само че ето, че зрелостта ни е предиздвикала да оценим повече мига, който имаме с индивида, с който го разделяме. Несъвършенствата губят значение, когато има привличане, предпочитание.

Да бъдем открити.

В думите, в дейностите - зрелостта ни е научила, че прекомерно доста сила и време се губи в игрички, само че може да се завоюва доста повече, когато непосредствено на глас заявяваме желанията, фантазиите си. Ако желаеме нещо, споделяме го, вършим го. Пълното приемане, точното дефиниране, води до една нова фамилиарност, която няма общо с нетърпеливата младежка разкрепостеност, а с една по-осъзната и чувствена, която идва единствено с опита.

Детайлите са значими. Много значими.

Повлияни от всякакви (порно) филми, дамите и мъжете в младостта си се фиксират върху повърхностните неща като тялото. Дължината на пениса, мускулите, размера на гърдите и така нататък В зрелостта и с опита знаем, че те доста по-често подвеждат, в сравнение с да са предвестител на един прекрасен секс. Но по какъв начин се целува той, по какъв начин допира, по какъв начин ни гледа и приказва - това разкрива една чувствена страна, дарба на мъжа да се раздава за дамата, да се стреми да я удовлетворява. Едновременния блян към другия точно във флирта е доста по-интригуващ от това, което се крие в бельото.

Никакви взаимни отстъпки с контрацепцията.

Вероятно доста от нас са правили неблагоразумен секс в младините. Поддават се на мъжките ангажименти, че ще ги опазят с спиране на акта в точния момент. Понякога съумяват, от време на време се стига до бебе, аборт...Зрялата жена не желае такава драма в живота си, да трепери всеки месец дали ще ѝ пристигна цикълът. Тя просто взема в своя самодейност и в случай че мъжът не желае да употребява презерватив, е по-склонна да си тръгне, в сравнение с да рискува за един оргазъм - я го има, я - не.

Оргазмите са значими.

Когато дамите не познават телата си, те не могат да стигнат до оргазъм, изключително в случай че на мъжът не им пука. Зрялата жена освен търси, тя изисква своя оргазъм. В секса вземат участие двама, влагат двама, затова и двама би трябвало да са удовлетворени. Ако види, че той просто не се грижи за нейното наслаждение, тя просто си потегля, тъй като той няма и по никой различен метод да се грижи за нея.

Не всеки секс води до връзка и това е ок.

Сексът за една нощ на млади години има едно измерение, в зрелостта - напълно друго. Жените са по-смели и уверени в усамотението си и когато не желаят, не са във връзка, която не ги задоволява, в несексуален смисъл. Ако някой ги притегля и чувството е взаимно, тя може следено да поддържа единствено полови връзки, без да се усеща прецакана, изоставена, самотна. Това е въпрос на съзнателен избор. А положителният секс не значи добър сътрудник.

До някоя от тези истини дамите сме стигнали след горчив опит, след невярност, разлъка, нещастни връзки с токсични мъже. Редували са се дълги интервали самотност, в която са зреели тези възгледи, с интервали на несполучливи опити, единствено и единствено да не сме сами. Понякога сме се отчайвали, различен път сме плакали и сме се чувствали безпомощни, остарели, нехаресвани и непривлекателни. Затрупвали сме прелестните си качества, красивите черти на лицата и телата си с мъка и комплекси. Но рано или късно, стигаме, би трябвало да стигнем до извода, че приемането, което води до убеденост, ни прави привлекателни. Първо за нас, след това за другите. Че времето върви и от нас зависи какво отношение ще изградим, ще излъчим. В нас е ключът към половото, чувственото и прочувственото ни освобождение. Не в различен, в нас самите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР