В зоологическата градина във Флорида дебютира очарователно, пухкаво бебе -

...
В зоологическата градина във Флорида дебютира очарователно, пухкаво бебе -
Коментари Харесай

Зоопарк във Флорида посреща пухкаво космато бебе ленивец

В зоологическата градина във Флорида дебютира очарователно, пухкаво бебе - Хофманов безделник. Служителите на зоопарка в Палм Бийч следят бебето безделник и неговата майка Уилбър, откогато са станали очевидци на раждането рано сутринта на 23 януари, съобщи АП.

Уилбър, която е последният безделник, родена в зоопарка в Палм Бийч преди 21 години, и нейният сътрудник Дъстин са част от професионална научна стратегия за размножаване, наречена „ План за оцеляване на типовете “. Чрез нея се ръководи популацията на ленивците под човешка грижа, защото тяхната генетика може да способства за увеличение на дивите популации в бъдеще, споделят от зоопарка.

Мъжките ленивци не вземат участие в развъждането на бебетата, тъй че Дъстин остава в първичното си местообитание в зоологическата градина. Сега чиновниците на зоологическата градина изчакват да дефинират пола на бебето безделник, преди да решат по какъв начин да го нарекат.

Посетителите на зоопарка могат да посетят бебето безделник. „ Развълнувани сме, че гостите ще станат очевидци на развиването на това неповторимо малко бебе ", сподели Рене Бумпус, основен чиновник по опазването на животните.

Снимки: Българска телеграфна агенция






Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР