В знак на почит към кралицата може да се оставят

...
В знак на почит към кралицата може да се оставят
Коментари Харесай

Скърбящите във Великобритания бяха призовани да не носят мечета, балони и свещи

В знак на респект към кралицата може да се оставят единствено цветя

Скърбящите във Англия бяха призовани да не оставят плюшени мечета, балони или запалени свещи измежду оставените в символ на респект към кралицата цветя, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Кралската работа за парковете сподели, че няма да се одобряват дарове или предмети и би трябвало да се носят само цветя. Хиляди скърбящи поставиха цветя покрай Бъкингамския замък и замъците Уиндзор и Балморал, откогато в четвъртък беше оповестена кончината на кралицата, отбелязва ДПА. Сред оставените в символ на респект предмети са плюшени мечета, меки играчки във формата на кучета порода корги, балони и сандвичи с мармалад в отпратка към скеч за платинения празник на кралицата с мечето Падингтън.

Кралската работа добави, че не е разрешено в парковете да се палят свещи и, в случай че бъдат открити, те ще бъдат изгасявани. Оставените в символ на почитцветя ще бъдат оставени на мястото, където са положени до момента в който преминат всички церемониални действия и се чака те да бъдат отстранени от парковете от седем до 14 дни след датата на погребението на кралицата.

Междувременно скърбящите към лятната кралска резиденция в Шотландия се простиха с Елизабет Втора, откакто нейният ковчег беше изнесен от Балморал и след шестчасово пътешестване ще бъде изложен в катедралата " Сейнт Джайлс " в Единбург.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР