В злато и диаманти осребрява хонорарите си Васил Найденов. В

...
В злато и диаманти осребрява хонорарите си Васил Найденов. В
Коментари Харесай

Васко Кеца къта диаманти за 1 млн. в банка

В злато и диаманти осребрява хонорарите си Васил Найденов. В дните към Нова година естрадният ас още веднъж посетил банката, на която е ВИП клиент, с цел да внесе в трезора си там новите си придобивки.

Покрай празниците Кеца бе измежду дребното артисти от естрадната колегия, които имаха изключително доста участия. Знае се, че хонорарите му в същото време от годината са двойни, по тази причина припечелените пари били колкото мнозина българи не изкарват за целия си живот. Найденов обаче от дълго време се отказал да вкарва спестеното на влог, откакто преди години изгоря с милиони във банкрутиралата КТБ. Затова естрадната звезда, който е дълготраен познавач и разбирач на диамантите, решил да не натрупа пари, нито пък да влага в парцели или бизнеси, а да постъпи по-далновидно и да купува скъпоценни камъни, които са най-сигурната инвестиция. Цената им непрестанно пораства, откогато са познати на човечеството и не могат да изгубят цената си с инфлацията или обезценяването на валутата.

Лъскавата колекция на Васил Найденов, която се съхранявала в трезора на столична банка, възлизала на диаманти за над 1 милион лв.. Те стояли в специфичен сейф, до който единствено той имал достъп със специфичен код. Част от бижутата обаче носел и по себе си под формата на пръстени и гривни. Дори микрофонът, с който изпълнителят на „ Телефонна обич “ пее по концертите си, е инкрустиран със скъпоценни камъни.

От години се знае, че Кеца съблюдава традицията за всеки собствен рожден ден да си купува по още един елмаз. Обичайно се снабдявал с тях от ателие в Амстердам, откъдето пазарували и редица международни звезди, милиардери и богаташи от целия свят. За най-близките до сърцето си хора артистът също прави великодушни дарове. Например за 50-годишния празник на своя импресарио Ивайло Манолов, с който са неразделни на всички места към този момент години наред, Васил също му бе приготвил елмаз за подарък. Брилянтът не бе инкрустиран в украшение, с цел да можел Ивайло самичък да избере по какъв начин да го носи. Манията на естрадната звезда по камъните е толкоз огромна, че той даже посещава международни изложби със скъпоценни бижута. Най-любимите му са сапфирите и изумрудите, които се открояват в частната му сбирка.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР