В златисто, ментово и оранжево бе отпразнуван рождения ден на

...
В златисто, ментово и оранжево бе отпразнуван рождения ден на
Коментари Харесай

В златисто, ментово и оранжево: Джена отпразнува ЧРД с приказно парти! Виж снимките

В златисто, ментово и оранжево бе отпразнуван рождения ден на поп-фолк дивата Джена. Певицата събра и звездни посетители, измежду които бе и колежка ѝ Анелия.

Всъщност празникът на Джена бе двоен, защото тя и брачният партньор ѝ Атанас отпразнуваха и 5 години фамилен живот. Честитки по случая двамата получиха от Фики, Деси Слава, Есил Дюран, Цветелина Янева и десетки други фенове.

Виж още: Става горещо: Десита в рискова непосредственост с надарен инстаграмър на плажа!

Самият рожден ден е почнал още в дребните часове на деня, когато Джена е била на присъединяване в клуб. От видео в профила ѝ се вижда по какъв начин е била сюрпризирана на сцената от околните си:

Виж още: По-секси от всеки път: Михаела Маринова приготвя супер изненада 

Иначе от отварянето на заведенията насам календарът на певицата е претъпкан. Наскоро тя отпразнува 14 години на сцената, а в изявление показа, че е употребила интервала без работа, с цел да учи. Тя е студентка, учи криминалистика.

Виж още: Без какво не излиза на открито Дара Екимова и кои са нещата, които може да я ядосат?

Избрала тази компетентност, тъй като самата тя обича да чете и се интересува от друга информация. Искала да учи нещо по-интересно и по този начин се спряла точно на тази компетентност. Певицата показа още, че неотдавна си взела сполучливо изпитите по полицейско разузнаване и полицейско право.

Изображение: https://www.instagram.com/djena_official_bulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР