В зимния курорт Банско вече са пристигнали командированите гръцки и

...
В зимния курорт Банско вече са пристигнали командированите гръцки и
Коментари Харесай

Български, румънски и гръцки полицаи патрулират в Банско

В зимния курорт Банско към този момент са пристигнали командированите гръцки и румънски служители на реда, които дружно с българските си сътрудници ще работят в смесени екипи през целия зимен туристически сезон, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Засилени ограничения за сигурност ще се усетят и с три нови краткотрайни КПП-та.
Присъствието на гръцките и румънските полицейски чиновници ще способства за спокойствието на туристите от двете страни. Нашата цел е гостите да се усещат предпазени и спокойни на територията на курорта, декларирал шефът на ОДМВР-Благоевград ст.комисар Николай Хаджиев. Той допълнил, че от Благоевград ще бъдат командироват 37 полицейски чиновници, които ще подкрепят опазването на публичния ред в зимния курорт до края на сезона. Съвместните полицейски патрули се провеждат за поредна година.

Освен това ще бъдат построени три краткотрайни контролно-пропусквателен пункт с непрекъснато полицейско наличие. Допълнителни сили ще има в града на началната въжен превоз станция, на Бъндеришка поляна и в местността Шилигарника.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР