В землището на село Шипочане, служители на сектор Противодействие на

...
В землището на село Шипочане, служители на сектор Противодействие на
Коментари Харесай

Отива ли си картофът в миналото: Ето с какво откриха цяла нива в Самоковско СНИМКИ

В землището на село Шипочане, чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в регионалната дирекция и сътрудниците им от районно управление (на МВР) - Самоков през вчерашния ден (1 август) открили равнища със засадени десетки растения от рода на марихуаната.

Откритите в папратовата растителност в непосредствена непосредственост принадлежности и препарати недвусмислено сочели, че за растенията се поставят систематични грижи, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

По време на спецакцията, директно след поливане на част от насажденията, е арестуван престъпно проявен и осъждан самоковец.

При огледа на място са открити 48 растения, реагиращи на марихуана, препарати за растителна отбрана, лопати, туби, кофи и спринцовка, а на към 20 метра от равнищата - полиетиленова система за събиране на дъждовна вода за поливане.

Преправен револвер, зареден с бойни патрони, и хартиена сгъвка с 10 топчета суха, зелена тревиста маса, реагираща на марихуана, иззели криминалистите при обиск на арестувания.

Последвалото претършуване на адреса му, където разкрили табакера с към един грам марихуана, семена от канабис, електронна везна и пластмасови кофички със засадени семена от канабис.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Действията по следствието не престават под надзора на прокуратурата./БЛИЦ.бг.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР