В завзетия от руската армия украински град Кафовка е бил

...
В завзетия от руската армия украински град Кафовка е бил
Коментари Харесай

Нова акция на партизаните в Херсон - взривиха автомобила на шефката на просветната администрация -

В завзетия от съветската войска украински град Кафовка е бил взривен автомобилът на окупационната шефка на просветната администраця, самата тя не е потърпевша. За покушението, което е следващото с почерка на украинските партизани от Херсон заяви ТАСС.

Първи за акцията против представител на окупационните управляващи заяви съветникът на ръководителя на Херсонската регионална администрация Сергей Хлан. „ Очевидци настояват, че автомобилат е на каховската „ началничка “ на ръководството по образованието Ирина Махньова “.

По данни на Главното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Херсонска област в автомобила е задействано взривно устройство. От проруските управляващи в Кафовка са съобщили пред ТАСС, че има обвинен по случая.

Сайтът „ Настоящее время “ изрежда сходни набези против представители на назначените от Русия управляващи и написа, че това е най-малко петият сходен случай в региона.

18 юни. При гърмеж е ранен ръководителят на херсонското Управление на службата за осъществяване на наказванията Евгений Соболев.

22 юни. С леки пострадвания в осъществено против него нападение с гърмеж се разминава ръководителят на военно-гражданската администрация на Чернобаевка Юрий Турульов.

22 юни. Взривен е автомобилът на някогашния народен представител от партията на Зеленски „ Слуга народа “ Алексей Ковальов, който след окупацията мина на страната на руснаците. Не е известно дали Ковальов е жив.

24 юни. При атентат с взривно устройство е погубен началникът на херсонския Департамент по въпросите на фамилията, младежта и спорта Дмитрий Савлученко.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР