В зависимост от вашата рождена дата има цветове, които ще

...
В зависимост от вашата рождена дата има цветове, които ще
Коментари Харесай

Цветът, който засилва много късмета ви според датата ви на раждане

В взаимозависимост от вашата рождена дата има цветове, които ще ви носят шанс и такива, които е по-добре да избягвате, изключително в дни, в които се каните да предприемете значима крачка.Според нумерологията всяко число има своите позитивни и негативни характерности, само че с цел да притегляте единствено хубавото, е целесъобразно да се обличате в цветовете и да носите камъните, които притегляте позитивната сила.За да разберете кой е късметлийският ви цвят и камък, би трябвало да се водите от датата на рождения си ден. Ако сте родени на 12-то или друго двуцифрено число, съберете ги до едноцифрен общ брой от 1 до 9.Например: 12 или 1 + 2 = 3.

Едно
Цветовете, които ви носят позитивна сила, са жълто, кафяво и оранжево. Избягвайте зеленото, черното и сивото, които работят негативни на вибрацията на вашето рождено число. А в случай че си търсите скъпоценни камъни, би трябвало да се спирате на кварц, топаз и кехлибар.
Две
Цветовете, които ще ви оказват помощ, са всички нюанси на зеленото, както и кремаво и бяло – знак на мир и естетика, каквато е и вибрацията на вашата рождена дата. По същата причина е целесъобразно да избягвате студени и нападателни цветове като кафявото, черното и всички нюанси на аленото. Късметлийските ви скъпоценни камъни са ахат, перли, котешко око и лунен камък.

Три
За да поощрявате вродените си гений за другарство, обличайте се във всички нюанси на лилавото – от лавандулово до тъмнолилаво. Цветовете, които потискат вашите умения, са зелено, черно, сиво и тъмнокафяво. Късметлийските ви камъни са аметист и гранат.
Четири
Вие би трябвало да залагате на така наречен електрически цветове като синьото и сивото, а нюансите, които би трябвало да избягвате, са прекомерно ярките и наситени цветове. За вашият вид сила са по-подходящи полутоновете и по-бледите нюанси. Скъпоценният камък, който би трябвало да носите, е сапфир.

Пет

Всички светли цветове ще ви носят шанс, а би трябвало да избягвате тъмните цветове, които блокират позитивната ви сила. Камъните, които са подобаващи за вашето персонално число, са още веднъж бедооцветените, които блестят мощно на слънце.

Шест

За вас са целесъобразни всички тонове на синьото, а цветовете, които притеглят негативната сила към вас, са черното и тъмнолилавото. За да имате шанс в начинанията, във значимите дни носете камъните тюркоаз и смарагд.

Седем

Цветовете, които ще ви носят шанс, в случай че сте родени на 7-мо, 16-то или 25-то число от месеца, са зелено и златисто. За сметка на това обаче ограничете всички тъмни цветове в дрешника си. Що се отнася до камъните, избирайте бижута с котешко око, перли или ахат.

Осем

Вашите късметлийки цветове са тъмносиньото, пурпурното и черното. При идни значими събития избягвайте да се обличате в яркожълто, яркозелено и всички по-бледи тонове, тъй като за вас те блокират позитивната сила. Камъните, които ще носите, би трябвало да са наситени с цвят като рубин, аметист и гранат.

Девет

За да се радвате на повече шанс, носете алено и розово във всичките им нюанси. Цветовете, които би трябвало да избягвате, са жълто, кафяво и зелено. За да притегляте шансът на своя страна, в случай че сте родени на 9-то, 18-то или 27-мо число от месеца, би трябвало да носите камъни като рубин, гранат и халцедон.
Инфо: За дамата

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР