В заспалия град Патаскала, Охайо в Средния запад, фабрика с

...
В заспалия град Патаскала, Охайо в Средния запад, фабрика с
Коментари Харесай

Подкрепяната от Китай слънчева фабрика има както поддръжници, така и скептици в селските райони на Охайо

В заспалия град Патаскала, Охайо в Средния запад, фабрика с повърхност от 1 милион квадратни фута, издигната върху някогашна земеделска земя, е маркирана със знак: Illuminate USA.

Утилитарната постройка би трябвало да стартира произвеждане този месец като един от най-големите производители на слънчеви панели в Съединени американски щати. При цялостен потенциал заводът за 600 милиона $ ще наеме повече от 1000 служащи, което ще даде подтик на стопанската система на селската общественост в покрайнините на Кълъмбъс, столицата на щата Охайо.

Фабриката е образец за вида план, който президентът Джо Байдън популяризира, до момента в който се бори за преизбиране, извеждайки производството на сушата, като в същото време трансформира Съединени американски щати в водач в технологиите, нужни за декарбонизиране на енергийните системи.

„ Когато компания като Illuminate USA пристигна в нашата област, това в действителност кара хората да си мислят: „ Уау, това е необикновено, това е ужасно. Не единствено, че това са добре платени работни места, това е работа, в която мога да се чувств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР