В западния коридор сме. Така лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ

...
В западния коридор сме. Така лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ
Коментари Харесай

Карадайъ за третия мандат: В западния коридор сме

" В западния кулоар сме ". Така водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ разяснява пред публицисти в Народното събрание идното връчване на третия мандат за сформиране на държавно управление , откакто от ГЕРБ върнаха втория мандата на президента през днешния ден.

Движение за права и свободи освен, че ще посети консултациите при президента Румен Радев за третия мандат, а ще вземат участие доста отговорно и съществено . В тази комплицирана обстановка в страната съществуването на политическа рецесия основава спомагателни проблеми в страната и политическата рецесия би трябвало да бъде решена, настоя той.

По думите му решаването на политическата рецесия, която пристигна със поръчката за промяна на модела ГЕРБ, не се случва .
 ГЕРБ не взеха мандата, Радев привиква съвещания от на следващия ден
ГЕРБ не взеха мандата, Радев привиква съвещания от на следващия ден

Началото на октомври е най-удачното време за осъществяване на избори

" Новият модел е моделът на задкулисието на олигархията на медийни и енергийни босове да редят кабинети по молове и по джипки. Това не трябва и не би трябвало да се случва ", посочи Карадайъ.

Според него доста бързо страната би трябвало да тръгне към избори, само че да се отиде на тях отговорно . " Политиката и политическият терен не би трябвало да се трансформират в полесражение, а на терена на политиката и участниците в него би трябвало да се състезават със своите хрумвания и оферти за превъзмогване на рецесиите, за възстановяване на живота на хората и за сигурността, стабилността и бъдещето на България ", настоя водачът на Движение за права и свободи.
 Балабанов поучава: Президентът да постъпи умно с третия мандат
Балабанов поучава: Президентът да постъпи умно с третия мандат

Затова час по-скоро на избори , прикани той. Участниците да имат такова държание в предизборната акция, че след изборите да възстановим нормалността и в политиката, и в страната, да възстановим демокрацията, да възстановим държавността и да решаваме проблемите на хората. Това ми е апелът, сподели в умозаключение Мустафа Карадайъ.

" Български напредък " заема мястото на Има Такъв Народ в идващия парламент

Според проучването на " Маркет линкс "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР