В Западна Европа всяка седмица има подобен тип нападения, като

...
В Западна Европа всяка седмица има подобен тип нападения, като
Коментари Харесай

Истината за атентатите разкрива арабистът Владимир Чуков! Буквално всяка седмица има подобни инциденти, не на всички се дава такава гласност

В Западна Европа всяка седмица има сходен вид набези, като това във Франция от събота – да вземем за пример във Англия, изключително в Швеция, само че не чуваме за тях, тъй като „ медиите не ги пускат ”, счита арабистът Владимир Чуков, съобщи бТВ.

„ Буквално всяка седмица има сходни произшествия, само че представете си, в случай че всеки ден ни занимават с сходни офанзиви, каква би била реакцията на обществото ”, добави той. По думите му противодействието на този вид тероризъм е доста скъпо – да вземем за пример за следенето единствено на един обвинен са нужни 36 щатни полицейски сътрудници. Именно по тази причина и Белгия отпуснала още 600 млн. евро за полицията си.

„ Имаше пагубен атентат в Индонезия, както и в Афганистан. „ Амак ” пое отговорността единствено 24 часа след атентатите – а в сходни атентати до момента срокът беше 2 – 3 дни.

Според ДПА на 2 и 3 май е имало необятна интервенция на управляващите в 8 страни от антитерористичната коалиция, включително и в България. Била е против „ Амак ” –иззети са сървъри, компютри. Този човек (атентаторът от Париж) е 21-годишен, в Индонезия са 2 деца… Какво ни се демонстрира: „ Вие вършиме интервенция в 8 страни, ние отговаряме с удари в 3 страни ”, разяснява Чуков.

„ Преди седмица бяха хванати петима високопоставени помощници на водача на „ Ислямска страна ” Абу Бакр ал Багдади, примката към който се стяга (…) Агонията ще се проточи, до момента в който бъде хванат и премахнат Ал Багдади. Останали са анклави от „ Ислямска страна ”, даже се приказва за нова столица – Хаджин. Има и преструктуриране на ИД, преди имаше 34 вилаета, а в този момент са 6 – 7. Едно от които обаче е Европа. ”, сподели още Чуков.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР