В замяна на въздушен и воден Шенген България се е

...
В замяна на въздушен и воден Шенген България се е
Коментари Харесай

Костадин Костадинов от Варна: България ще се превърне в най-големия бежански лагер в света, ще станем малцинство

" В подмяна на въздушен и воден Шенген България се е съгласила да одобри назад незаконни емигранти, които към този момент са минавали през територията ѝ на път за Западна Европа, според Дъблинските разпореждания ", съобщи във Варна водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов, съобщи Българска национална телевизия.

Така, съгласно Костадинов, страната ни ще се трансформира в " най-големия бежански лагер в света, в който българите последователно ще станат малцинство ". Костадинов напомни, че Дъблинските разпореждания отпадат през месец март и ще бъдат сменени от пакт за миграция, който, съгласно него, ще задължи страната ни да приема бежанци.

" И какво ще се случи, в случай че България влезе в Шенген? Всички тези старания, които сега незаконните емигранти влагат, с цел да минат през България, оттова през Сърбия, от там през Босна, заплащат на хора по веригата с цел да минават ппез всичките тези страни, няма смисъл да ги ползват, няма смисъл да харчат толкоз пари. Минават границата, отиват в първото село и споделят " Предаваме се, апелирам регистрирайте ни ". България става първа страна ", разяснява Костадинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР