В залата се случи нещо нечувано - изявените евроатлантици от

...
В залата се случи нещо нечувано - изявените евроатлантици от
Коментари Харесай

Пеевски: Христо Иванов ми седеше в скута и пиеше мазно турско кафе

" В залата се случи нещо нечувано - изявените евроатлантици от ПП-ДБ провалят сега плана на " Уестинхаус " за нуклеарна централа ", това съобщи ръководител на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски в коридорите на Народно събрание.

По думите му е поради Свилен Спасов, сътрудник на Държавна сигурност, персонално посочен от тях на това сдружение.

" По другите тематики засегнатост не може да има, тъй като ние отказахме, персонално аз отхвърлих на Христо Иванов " делкането ", което той ми предложи ", добави Пеевски.

Христо Иванов и олигарсите зад него желаят да вземат прокуратурата. Олигархията желае да завладее и КНОПИ. Логично е регулаторите да са на всички, а не да бъдат делнати. Христо Иванов, който седеше в скута ми и пиеше мазно турско кафе, до момента в който се случи Конституцията и създадем измененията в нея, които към този момент са факт - в този момент споделя, че отново щял да извади тематиката Движение за права и свободи. Коя бе, приятельо Христо. Кое е неприятното на Движение за права и свободи, това е най-балансираната партия. Всичко свърши, вие сте ми ясни. Маските би трябвало да паднат, безапелационен бе той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР