В залата се случи нещо нечувано - изявените евроатлантици от

...
В залата се случи нещо нечувано - изявените евроатлантици от
Коментари Харесай

Пеевски: Христо Иванов ми седеше в скута и пиеше мазно турско кафе

" В залата се случи нещо нечувано - изявените евроатлантици от ПП-ДБ провалят сега плана на " Уестинхаус " за нуклеарна централа ", това съобщи ръководител на ПГ на в коридорите на Народно събрание.

По думите му е поради Свилен Спасов, сътрудник на Държавна сигурност, персонално посочен от тях на това сдружение.

" По другите тематики засегнатост не може да има, тъй като ние отказахме, персонално аз отхвърлих на Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския " делкането ", което той ми предложи ", добави Пеевски.

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и олигарсите зад него желаят да вземат проуратурата. Олигархията желае да завладее и КНОПИ. Логично е регулаторите да са на всички, а не да бъдат делнати. Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, който седеше в скута ми и пиеше мазно турско кафе, до момента в който се случи Конституцията и създадем измененията в нея, които към този момент са факт - в този момент споделя, че отново щял да извади тематиката. Коя бе, приятельо Христо. Свиско свърши, вие сте ми ясни. Маските би трябвало да падна, безапелационен бе той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР