В залата са хората, които постъпват отговорно към своите избиратели,

...
В залата са хората, които постъпват отговорно към своите избиратели,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова към ПП и ДБ: Вълшебната флашка ли ви осигурява изборни победи?

„ В залата са хората, които постъпват отговорно към своите гласоподаватели, тъй като ние всички сме тук по волята на суверена. “

Това съобщи от името на парламентарната група на ГЕРБ-СДС ръководителят й Десислава Атанасова в декларация от парламентарната естрада. Парламентът съумя да събере кворум от третия опит през днешния ден, откакто ГЕРБ-СДС се върнаха в пленарна зала. Така стартът на работния ден стартира с близо два часа забавяне. В залата бяха регистрирани 155 присъстващи, като парламентарните групи на Политическа партия и Демократична България не влязоха на съвещанието.

„ В тази зала, през днешния ден, е изрично ясно кой желае да работи за страната, да търси решение за българските жители и кой желае бързи избори, да няма непоклатимост, да няма еврозона, да продължат да порастват цените на горивата “, уточни Атанасова.

„ Отговорът е единствено един – тези, които докараха страната ни до бездна. И в случай че настояват по коридорите, като краткотрайни гости, че това е публичният спор и по тази тематика единствено ще разделят обществото – вълшебната флашка, то тогава ние започваме да изпитваме още по-сериозни подозрения – вълшебната флашка ли им обезпечава изборни победи? “, попита Атанасова.

„ Ние сме тук по волята на суверена, изразена с машинно гласоподаване. По техните правила, техните машини, с техните вътрешни министри, ние сме тук по волята на българските жители “, сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

„ Кой отсъства? Тези, които са в изолираност. Тези, които слагат ултиматум на фона на невиждани рецесии в страната. Искат ли тези, които отсъстват, Политическа партия и Демократична България, да търсим решения за това по какъв начин страната ни ще се оправи с инфлацията, която в огромна степен се дължи на тяхното аматьорско ръководство. Как страната ще намалява цените на горивата, които пораснаха с помощта на великите им каузи, в това число и пред Европейската комисия, защитаващи непознати ползи “, разяснява Десислава Атанасова.

„ Кой ще слага ултиматуми с няколко % и 20 депутати? “, попита депутатът от ГЕРБ по адрес на Демократична България.

„ Ако имате храброст, в случай че имате отговорност – заповядайте. Ние ще бъдем тук. ГЕРБ-СДС ще отстоява правото на хората да изберат по какъв начин да гласоподават “, заключи Атанасова.

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР