В зала Дунав“ днес се проведе среща между волейболистите на

...
В зала Дунав“ днес се проведе среща между волейболистите на
Коментари Харесай

Кметът Пенчо Милков удостои със златна значка треньора на „Дунав“-Русе Красимир Миронов

В зала „ Дунав “ през днешния ден се организира среща сред волейболистите на ВК „ Дунав “-Русе и кмета Пенчо Милков. Тя е по покана на управлението на клуба във връзка извоювания в събота мач против “Миньор ” Перник с 3:0 гейма. Състезателите на ст. треньора Красимир Миронов победиха в Националната волейболна Висша лига.

“Изключителна наслада и мощ донесохте на града ни. Благодаря на всеки един от вас от сърце. Относно присъединяване ви в Супер лигата през идващия сезон съществена задача, както пред управлението и треньорския състав, по този начин и пред общината, е да бъде подсигурена опцията да се състезавате почтено в елита на българския волейбол “, сподели Пенчо Милков. Той акцентира, че ще се търси помощта и на русенски компании. Кметът удостои Красимир Миронов със златна значка и подари на тима икона на Свети Георги, която да го пази и въодушевява в бъдещите провокации.

Състезателите на русенския клуб подариха на кмета волейболна топка и плакати със своите подписи.

На срещата участваха още заместник-кметът по спорт и юношески действия Борислав Рачев и ръководителят на УС на СКВ „ Дунав “ Валери Андреев.

Припомняме, че в края на януари кметът Пенчо Милков награди с грамоти и статуетка „ Русе “ волейболистите на „ Дунав “ – Русе и техните треньори за спечелването на Купата на България Висша лига.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР