В зала "Арена Армеец" вече са предадени всички изборни протоколи

...
В зала "Арена Армеец" вече са предадени всички изборни протоколи
Коментари Харесай

Приключи предаването на изборните протоколи, имало много грешки


В зала "Арена Армеец " към този момент са предадени всички изборни протоколи от Секционните изборни комисии на територията на София, заяви bTV, базирайки се на Общинската изборна комисия.
Това стана след 20 часа култивиране и предаване на изборните бумаги.
Процесът по предаването на изборните документи се оказа муден, макар образованието на хората ангажирани с вота.
По думите на Катерина Милева от СИК имало доста неточности в протоколите, тъй като всичко било усложнено и това не било в полза на комисиите.
"Грешките са ужасно доста, съвсем всяка секция има най-малко един неверен протокол, участваха много членове на образованието, не мога да си обясня на какво се дължи това нещо ", разяснява Полина Витанова, ръководител на Общинската изборна комисия - София.
Други се оплакаха от неналичието на превоз, с цел да се приберат до домовете си, като тези членове на комисии от регион Сердика.
Припомняме, че на сутринта двама души в залата припаднаха, коли за спешна помощ ги откараха в болница. Състоянието им е устойчиво. Полицай също се е почувствал зле, само че изискал да остане на работното си място.
Напрежението в "Арена Армеец " ескалира и откакто Волен Сидеров пожела да влезе в залата, с цел да се убеди в прозрачността на процедурите вътре.
От Общинската изборна комисия обаче оповестиха, че разпоредбите не разрешават Сидеров да влезе вътре. А полицията го спря.

Източник: actualno.com
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР