В заключителен етап са строителните работи по укрепването на .

...
В заключителен етап са строителните работи по укрепването на .
Коментари Харесай

Укрепяват срутището на пътя за Рилския манастир

В финален стадий са строителните работи по укрепването на. При положително време се чака да приключат до Коледа. В 250-метров сектор при 27-ми км на третокласния път III-107 Кочериново - Рила - Рилски манастир е построена укрепителна стоманобетонна /джоб/ стена с дължина от 150 м и височина 4,1 м, която поема натоварването на срутищното тяло като то е подсилено с микропилоти и анкери. За подсилване, стабилизация и ерозионнен надзор на ската е положена геокомпозитна черга, покрита с високоякостна стоманена мрежа.
Тя е закрепена със стоманени анкери и монтажни скоби. Ремонтните действия включват и възобновяване на пътната настилка в сектор.
 Ето къде по Автомагистрала Хемус на следващия ден ще бъде затруднено придвижването Ето къде по Автомагистрала " Хемус " на следващия ден ще бъде затруднено придвижването
Утре - 18 декември, от 9 ч. до 16:30 ч., придвижването за София сред 35-ти и 36-ти км на Автомагистрала „ Хемус “ ще се реализира във в...
На обекта следва полагането на хидропосев на ската, монтирането на ограничаващите системи и други довършителни действия.
Укрепителните действия започнаха в края на юни и се правят от Дружеството работи оптимално мобилизирано, с цел да може укрепителните действия да завършат колкото се може по-бързо и по третокласния път, който е съществена връзка за Рилския манастир и за естествените забележителности в покрайнината да се пътува комфортно и безвредно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР